Kocaeli'de Jandarma Ekipleri Araç Denetimleriyle Güvenli Yolculuk Sağlıyor - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Jandarma Ekipleri Araç Denetimleriyle Güvenli Yolculuk Sağlıyor

Kocaeli\'de Jandarma Ekipleri Araç Denetimleriyle Güvenli Yolculuk Sağlıyor

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü Jandarma Trafik Teknik İnceleme ve Denetim Timi, kazaları ve kaza sonucu ölüm ve yaralanmaları en aza indirmek amacıyla araçların teknik şartlara uygunluğu ile yola elverişlilik denetimlerini gerçekleştirerek sürücülere daha güvenli yolculuk sağlıyor. Ekipler, plaka şase motor numarası uygunluğu, fren ekipmanları, ışık donanımı, arka ve yan koruma çerçevesi ile arka işaret levhası, bulundurması zorunlu donanımlar, duman-gürültü durumu, lastik kontrolü, gabari ölçütleri, takograf-taksimetre, src, psikoteknik ve yetki belgesi kontrolleri yapıyor.

24.10.2023 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de jandarma ekipleri, kazaları, kaza sonucu ölüm ve yaralanmaları en aza indirmek amacıyla araçların teknik şartlara uygunluğu ile yola elverişlilik denetimlerini gerçekleştirerek sürücülere daha güvenli yolculuk sağlıyor.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü Jandarma Trafik Teknik İnceleme ve Denetim Timi, trafik kazaları ile kaza sonucu ölüm ve yaralanmaların en aza indirmek için çalışma yapıyor. Ekipler, araçların teknik şartlara uygunluğu ve yola elverişlilik denetimlerini gerçekleştirerek sürücülere daha güvenli yolculuk sağlıyor. Jandarma Trafik Teknik İnceleme ve Denetim Timi tarafından yol kenarı kontrol noktalarında, araç muayene istasyonları gibi birçok yerde denetim gerçekleştirildi. Ekipler, plaka şase motor numarası uygunluğu, fren ekipmanları, ışık donanımı, arka ve yan koruma çerçevesi ile arka işaret levhası, bulundurması zorunlu donanımlar, duman-gürültü durumu, lastik kontrolü, gabari ölçütleri, takograf-taksimetre, src, psikoteknik ve yetki belgesi kontrolleri yapıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Jandarma Ekipleri Araç Denetimleriyle Güvenli Yolculuk Sağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement