Kocaeli Darıcadaki Falçatalı Soyguncu, Kasiyeri Eşarbıyla Boğmak İstemiş - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Darıcadaki Falçatalı Soyguncu, Kasiyeri Eşarbıyla Boğmak İstemiş

Kocaeli Darıcadaki Falçatalı Soyguncu, Kasiyeri Eşarbıyla Boğmak İstemiş

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde bir süpermarketin muhasebe bölümünde çalışırken 4 Temmuz günü bir soyguncu tarafından 6 yerinden bıçaklanan Nihal Kartal, dün yattığı hastaneden taburcu oldu.

16.07.2015 13:42

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde bir süpermarketin muhasebe bölümünde çalışırken 4 Temmuz günü bir soyguncu tarafından 6 yerinden bıçaklanan Nihal Kartal, dün yattığı hastaneden taburcu oldu. Bu olayın şokunu hala atlatamayan Nilah konuşmaz istemezken, babası ise kızının bıçaklanmadan önce eşarbıyla boğulmaya çalışıldığını söyledi.

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, Dr. Zeki Caddesi'nde 4 Temmuz gününün akşamı hırsızlık zanlısı 23 yaşındaki Serkan Ç. Tarafından 6 yerinden bıçaklanan ve daha sonra Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nihal Kartal, durumunun iyiye gitmesi nedeniyle dün evine taburcu edildi.. Nihal Kartal, soygunun nasıl gerçekleştiği yönünde açıklama yapmaktan kaçınırken genç kızın babası İbrahim Kartal, kızı Nihal'in, zanlı Serkan Ç. tarafından önce eşarbı ile boğulmak istendiğini, bunu başaramayınca falçata bıçağıyla boğazını kesmeye çalıştığını söyledi.

Kızının yaşadığı olayı kendilerine anlattığını da aktaran acılı baba İbrahim Kartal, şunları söyledi:

" işyerinin kapanmasına 10 dakika kala zanlı içeriye girerek gizlenmiş, çocuğum da kapıları kapatarak işleri işlemek için mağazanın arkasındaki büroya girmiş. Büroda bir çıtırtı duyup arkasını döndüğünde soyguncuyla karşı karşıya kalmış. Zaten para kasası da açıkmış. Kızım soyguncuya 'ne alacaksan al git, yeter ki bize dokunma ' demiş. Zanlı da eliyle sadece sus işareti yapmış. Daha sonra çocuğumu darp edip kalbine vurmaya çalışıyor. Kızım bir süre mücadele etmiş, daha sonra ise kızımın ağzını kapatarak yere atmış ve eşarpla boğmaya çalışmış. Çocuğum bundan da kurtulunca eline aldığı falçatayı rastgele sallamış.?? Dedi.

Zanlı Serkan Ç.?nin daha sonra kapısı açık kasadan aldığı paralar ile kamera görüntülerinin kayıtlı olduğunu sandığı bilgisayar kasasını da alarak arka kapıdan çıkıp gittiğini söyleyen baba İbrahim Kartal, "Kızım bu sırada çığlık atmış ama mağaza kısmındaki çalışanlar sesin dışarıdan geldiğini sanarak dikkate almamışlar?? şeklinde konuştu.

Kızının dün hastaneden taburcu olduğunu ve durumunun iyi olduğunu söyleyen İbrahim Kartal, " Çok şükür kızımın durumu iyi, ayağa kalkabiliyor ve ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Çok kısa bir süre içerinde zanlıyı tespit ederek yakalayan emniyet mensuplarını da buradan çok teşekkür ederim?? şeklinde konuştu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Darıcadaki Falçatalı Soyguncu, Kasiyeri Eşarbıyla Boğmak İstemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement