Koç Üniversitesi Gönüllüleri'nden 23 Nisan'a Özel Program - Son Dakika
Güncel

Koç Üniversitesi Gönüllüleri'nden 23 Nisan'a Özel Program

Koç Üniversitesi Gönüllüleri\'nden 23 Nisan\'a Özel Program

Çocuk Şenliği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsünde gerçekleştirilecek.

23.04.2014 12:00  Güncelleme: 12:10

Koç Üniversitesi Gönüllüleri Kulübü tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Çocuk Şenliği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, 24 Nisan Perşembe günü Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. İlköğretim öğrencilerinin katılacağı şenliğe bu yıl Sarıyer'den 360, Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan 40 olmak üzere toplam 400 öğrenci katılacak.

Koç Üniversitesi Gönüllüleri Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenledikleri şenliğin bu yıl yedincisine imza atıyor. 24 Nisan Perşembe günü Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü'nde gerçekleştirilecek "Koç Üniversitesi Gönüllüleri 7'inci Çocuk Şenliği "ne, Sarıyer'den 360, Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan 40, olmak üzere toplam 400 öğrencinin katılması bekleniyor.

Birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerin yer aldığı Çocuk Şenliği, çocuklara farklı ve güzel bir gün geçirme imkânı verirken, üniversite öğrencilerine ise tekrar çocukluk günlerini yaşama fırsatı sunuyor.

Etkinlik kapsamında, çocuklar dev şişme oyuncakların yer aldığı şenlik alanında eğlenirken diğer yandan da tiyatro, müzikal ve dans gösterisi izleyecekler.

Koç Üniversitesi Gönüllüleri Kulübü Hakkında

Koç Üniversitesi Gönüllüleri Kulübü, 2001 yılından beri Koç Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı'na bağlı olarak faaliyet göstermektedir. KU Gönüllüleri, 400'ün üzerinde aktif gönüllüsü ile birlikte, başta Sarıyer ilçesi olmak üzere İstanbul'un çeşitli bölgelerinde ve Türkiye genelinde çok sayıda proje geliştirmiş, bir çok yere bağışlarda bulunmuştur.

KU Gönüllüleri Kulübü, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında da bundan önceki senelerde olduğu gibi bir öğrenci kulübü olmasının getirdiği enerji ile bir sivil toplum kuruluşu disiplinini birleştirerek, Türkiye çapında ulaşılan kesimleri mümkün olduğunca genişletmeyi ve Koç Üniversitesi'nin Gönüllü Öğrencileri önderliğinde, "gönüllülük" anlayışının olabildiğince yayılmasını amaçlamaktadır.

Koç Üniversitesi Gönüllüleri Kulübü çatısı altında mevcut 7 alt grubu ile birbirinden farklı alanlarda, aynı anda onlarca proje sürdürmektedir. Alt gruplarımız ; Dişler Yolunda, Farkındalık, Hayalimi Paylaş, KET (Koç Eğitim Topluluğu), Ku Çevre & Hayvansever KU, KUTOG (Koç Üniversitesi Toplum Gönüllüleri), KÜMYÜP (Koç Üniversitesi Minik Yürekler Projesi).

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koç Üniversitesi Gönüllüleri'nden 23 Nisan'a Özel Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement