Kobe Bryant Liderlere Başarıyı Anlatıyor - Son Dakika
Güncel

Kobe Bryant Liderlere Başarıyı Anlatıyor

Kobe Bryant Liderlere Başarıyı Anlatıyor

Nike, 'Kobesystem: başarılı olanlar için başarı' kampanyasına start verdi

18.01.2012 15:38

Beş kez şampiyonluk kazanmış olan Kobe Bryant, tüm dünya çapındaki liderlere başarıya uyum sağlamaları için ilham veriyor. Aralarında Kanye West, Aziz Ansari ve Serena Williams'ın da olduğu, hepsi kendi alanında son derece başarılı olan isimler Nike'ın yeni kampanyası 'KobeSystem: Başarılı Olanlar İçin Başarı'da yer alıyor.

Nike Basketball'ın en yeni kampanyasında Kobe Bryant basketbol süper starı rolünün bir adım ötesine geçerek motivasyon sağlayan konuşmacı rolünü üstleniyor. Kendi yaşadıklarından ve sahadaki başarısından dersler çıkaran Kobe, tüm dünyada iş, eğlence ve spor dünyasının en başarılı liderlerinden bazılarına kendi hayatlarında daha da büyük başarılara ulaşmaları için ilham veriyor. "KobeSystem: Başarılı Olanlar İçin Başarı" adını taşıyan kampanyayla geniş kitlelere aktarılan Bryant'ın kazanma odaklı felsefesi, Bryant'ın bir oyuncu olarak başarıya uyum sağlama konusundaki becerisini temel alıyor ve bu felsefe Kobe'nin yeni devrim niteliğindeki imza serisi ayakkabısı Nike Kobe VII System Supreme'de de kendini gösteriyor.

Bryant, beş kez dünya Şampiyonu, on üç kez All-Star oyuncusu seçildiği ve altın madalya kazandığı 16 yıllık kariyeri boyunca başarıya uyum sağlama konusunda deneyim kazandı. Bryant motivasyonun, detaylara verilen önemin, hazırlığın ve liderliğin önemini öğrendi. Şimdi bu deneyim, Kobe'nin, başkalarını zirvede olduklarını düşündüklerinde dahi zirvenin de üstüne çıkmaya iterek geleneksel başarı piramidinin sınırlarını geliştiren 'motivasyon sağlayan konuşmacı' rolü vasıtasıyla başkalarıyla paylaşılıyor.

Bryant konuyla ilgili olarak şunları söyledi "Çok başarılı insanlardan oluşan bir grupla birlikte çalışmak ve onlara KobeSystem'den yararlanarak yepyeni başarı düzeylerine ulaşmaları için ilham vermek eğlenceli bir şey. Ben onlara o "bir sonraki aşama"ya ulaşmaları için başarıya uyum sağlamayı öğretiyorum".

Kampanyada sahnelerden ekrana, sahalardan, kortlara, sokaktan gerçek yaşamda motivasyon sağlayan konuşmacılara kadar şu lider isimler rol alıyor:

Aziz Ansari - Başarılı komedyen ve aktör

Richard Branson - Girişimci ve hayırsever

Landon Donovan - Uluslararası futbol starı

Larry Fitzgerald - All-Pro Amerikan futbolu oyuncusu

Jerry Rice - Hall-of-Fame ligine seçilmiş Amerikan futbolu oyuncusu

Tony Robbins - Motivasyon sağlayan konuşmacı ve çok satan kitapların yazarı

Paul Rodriguez - Başarılı kaykaycı

Hope Solo - Altın madalyalı futbol oyuncusu

LeeHom Wang - Çinli ödüllü gösteri sanatçısı

Kanye West - Birçok platin plak sahibi müzik sanatçısı

Serena Williams - Grand Slam tenis şampiyonu

KobeSystem kampanyasının "Hızlı Atak, Güçlü Atak" şeklindeki kapsamlı sloganı Kobe'nin yeni ayakkabısı Nike Kobe VII System Supreme için kullanıldı. Nike Kobe VII System Supreme, ayakkabıyı özelleştirerek ve bilek desteği ve orta taban tamponu arasında seçim imkanı sunarak oyuncuların başarıya uyum sağlamalarına yardımcı olan bir performans ayakkabısı. Nike Kobe VII System Supreme versiyonunda, oyuncuların kendi oyun tarzlarına göre tamponlama ile bilek desteği arasında seçim yapmalarına olanak sağlayan değiştirilebilir iki parça opsiyonu bulunuyor. Hızlı Atak ek parçasında ayağın ön kısmında ve topuk kısmında hafiflik ve esneklik sağlayan Nike Zoom ünitelerinin bulunduğu bir Phylon orta taban bulunurken Güçlü Atak ek parçasında boydan boya bir Cushlon orta taban ile yumuşak, rahat bir yürüyüş ve mükemmel destek sunan bir bilek desteği mevcut. Kobe yeni ayakkabıyı ilk kez Noel günü giydi ve ayakkabıyı sezon boyunca ihtiyaçlarına göre uyarlayarak giymeye devam edecek.

TV reklamına ek olarak KobeSystem'de yer alan kişiler, "sisteme" bağlılıklarını duyurdukları demeçler dahil olmak üzere çeşitli dijital içerikli filmlerde ve Kobe'nin başarı piramidinin neresinde olduklarını gösteren kendilerini konu alan filmlerde de rol alacak.

Hollywood'da çekilen Nike KobeSystem "Başarılı Olanlar İçin Başarı" reklam filminin yönetmenliğini Jody Hill üstlendi. Eastbound & Down dizisinin yaratıcılarından biri ve başyapımcısı olan Hill çeşitli filmlerin yönetmenliğini, yapımcılığını üstlendi ve çeşitli filmlerde oynadı. Kampanyanın yapımcılığını Portland, Oregon'da bulunan Wieden + Kennedy üstleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kobe Bryant Liderlere Başarıyı Anlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement