Cesur Anne, Kızının Tecavüzcüsünü Yakalayıp Polise Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

Cesur Anne, Kızının Tecavüzcüsünü Yakalayıp Polise Teslim Etti

Londra'da bir kız çocuğuna tecavüz eden 25 yaşındaki cani, kızın annesi tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

19.10.2017 10:29  Güncelleme: 13:12

Güney Londra'da 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden zanlı, kızın annesi tarafından kendi evinde yakalanıp polise teslim edildi.

13 YAŞINDA OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ AMA VAZGEÇMEMİŞ

25 yaşındaki Fortune Aragua okul çıkışında takip ettiği 13 yaşında bir kızın önce telefon numarasını almaya çalıştı. Kızın ifadesine göre henüz 13 yaşında olduğunu ve peşini bırakmasını söylediği halde Aragura vazgeçmedi. Stockwell kasabasında kuaförlük yaptığı öğrenilen adamın ısrarı sonucu korkan kız eve girmeyi kabul etti. Adamın içki teklifini reddetmesi sonrası suçlu evin kapısını kilitledi ve kızı taciz etmeye başladı. Kızın bağırması ve kurtulmak için çabalaması üzerine onu yatak odasına götürerek tecavüz etti.

ANNE, ADAMIN EVİNİ BASMIŞ

Polisin verdiği bilgiye göre, genç kız kendi evine gider gitmez olayı annesine anlattı. Hemen polise haber veren anne, adamın bu sırada kaçmaması için suçlunun evine gitti ve polisler gelene kadar onu alıkoydu. Polisin olay yerine varması ile kızının tecavüzcüsünü kendi alleri ile yetkililere teslim etti.

Fortune Aragua suçlamaları reddetse de kızın vücudunda ve elbiselerinde DNA'sına rastlanması üzerine 8 yıl hapse mahkum edildi.

Cesur Anne, Kızının Tecavüzcüsünü Yakalayıp Polise Teslim Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cesur Anne, Kızının Tecavüzcüsünü Yakalayıp Polise Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement