Kızıltepe'de Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kızıltepe'de Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kızıltepe\'de Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kızıltepe de,iki otomobilin çarpıştığı kazada,70 yaşındaki Aliye Gönenç öldü, 4 kişi yaralandı.

03.05.2013 12:21  Güncelleme: 13:51

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde, iki otomobilin çarpıştığı kazada, Diyarbakır'da hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından evine götürülen 70 yaşındaki Aliye Gönenç öldü, 4 kişi yaralandı.

Kazan dün akşam saatlerinde Kızıltepe Cezaevi yakınlarında meydana geldi. Diyarbakır'da hastanedeki tedavi tamamlanan annesi Aliye Gönenç'i Kızıltepe'deki evine getiren oğlu Şeyhmus Gönenç'in kullandığı 06 YB 632 plakalı otomobil, Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk'ü ziyarete giden Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Aydın Cevheroğlu'nun yönetimindeki 34 PLR 53 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada Şeyhmus Gönenç ve annesi Aliye Gönenç ile Başhekim Cevheroğlu ve yanında bulunan hastane müdürü Mahmut Yıldız ile hastane çalışanı Menduh Çakar yaralandı.

Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Aliye Gönenç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise hayati tehlekisenin bulunmadığı belirtildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızıltepe'de Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement