Kızılırmak'ta Kaybolan İki Gencin Cesetleri Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kızılırmak'ta Kaybolan İki Gencin Cesetleri Bulundu

Kızılırmak\'ta Kaybolan İki Gencin Cesetleri Bulundu

Kızılırmak Nehri'ne giden ve girdikleri suda kaybolan 21 yaşındaki Mehmet Ali Demirel ile 20 yaşındaki Fatih Gürel'in cesetleri bulundu.

26.07.2013 11:07  Güncelleme: 11:37

Çorum'un Dodurga ilçesinde balık tutmak ve piknik yapmak için Kızılırmak Nehrine giden ve girdikleri suda kaybolan 21 yaşındaki Mehmet Ali Demirel ile 20 yaşındaki Fatih Gürel'in cesetleri bulundu. Dalgıçlar tarafından Kızılırmak'tan çıkarılan iki gencin cesetleri otopsi Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay dün Dodurga İlçesi Karahan Uzundere mevkisinde meydana geldi. Mehmet Ali Demirel, Fatih Gürel, 20 yaşındaki Dursun Özgen ve 21 yaşındaki Yaşar Aydoğdu, balık tutmak ve piknik yapmak için Kızılırmak Nehrine gitti. Gençler bir süre balık tuttuktan sonra serinlemek için nehre girdi.

Bir süre sonra Fatih Gürel, suda bir anda çırpınarak arkadaşlarından yardım istedi. Bu sırada Mehmet Ali Demirel, ona yardım etmek için yüzerek yanına gitti. İki genç aynı anda suda kayboldu. Bir daha su yüzüne çıkmayan gençlerin bulunması için arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile arama ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Olayın olduğu yere gelen Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma (AFAD) ekibi ile Çorum Belediyesi dalgıçları Kızılırmak'a girerek kaybolan gençleri aramaya başladı. Dodurga Kaymakamı Bülent Güven ile Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç da olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından Fatih Gürel ile Mehmet Ali Demirel'in cesetlerine ulaşıldı. Dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarılan iki gencin cesetleri, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedenlerinin araştırılması ve otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızılırmak'ta Kaybolan İki Gencin Cesetleri Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement