Çağa: Kızılay'ın Maden Suyundaki 'Türk' İbaresi Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Çağa: Kızılay'ın Maden Suyundaki 'Türk' İbaresi Kaldırıldı

Çağa: Kızılay\'ın Maden Suyundaki \'Türk\' İbaresi Kaldırıldı

MHP'li İsa Çağa, "T.C. ibaresinin ardından maden sularındaki 'Türk' kelimesinin de kaldırılması rastlantı değildir." dedi.

06.01.2014 16:10  Güncelleme: 17:28

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanı İsa Çağa, İhsaniye İlçesi'nde üretilen Türk Kızılayı Maden Suları'nın yeni şişesinde 'Türk' ibaresinin kaldırıldığını iddia etti.

"ÖNCE T.C. ŞİMDİ DE TÜRK KELİMESİ KALDIRILDI"

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Parsak, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı tarafından üretilen maden suyu şişesindeki 'Türk' ibaresinin kaldırıldığını ileri sürdü. İddia üzerine inceleme yapan Afyonkarahisar İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanı İsa Çağa, konuyla ilgili İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, Kızılay Maden Suları'nın eski ve yeni şişesiyle gelen Çağa, T.C.'den sonra 'Türk' ibaresinin de kaldırıldığını kaydetti. Önce bankaların, ardından kamu kurumlarının tabelalarındaki T.C. ibaresinin kaldırıldığını vurgulayan Çağa, "T.C. ibaresinin ardından 'Türk' kelimesinin de kaldırılması rastlantı değildir" dedi.

"KABUL EDİLEMEZ"

Türk Kızılayı Maden Suları'ndan 'Türk' kelimesinin kaldırılmasının kabul edilemez olduğunu belirten Çağa, "T.C. ibaresinden sonra 'Türk' kelimesinin de kaldırılması rastlantıyla açıklanamaz. Kelimeleri kaldırsanız da gönlümüzdeki 'Türk'ü silemezsiniz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çağa: Kızılay'ın Maden Suyundaki 'Türk' İbaresi Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • HİKMET: PKK YANDAŞI AKP YANİ ŞER İTTİFAKI AKPKK MENSUPLARI TÜRK KELİMESİNDEN O KADAR RAHATSIZ Kİ.MERAK ETMEYİN ŞİMDİ HER ŞEYİ SAKİNCE SEYREDEN MÜSLÜMAN,ATATÜRKÇÜ MİLLİYETÇİ TÜRKLER BİR GÜN VOLKAN GİBİ PATLAYACAK.AZ SABREDİN.HER ZAMANKİ GİBİ TARİH TEKERRÜR EDECEK AKPKK İTTİFAKI DA DİĞERLERİ GİBİ TARİH OLUP GİDECEK. 13 3 Yanıtla
  • ALİ: Nereye kadar kaldırıcaklar bakalım herşeyi kaldırıyorlar.. 12 3 Yanıtla
  • AFYONLU: İçilmez bu saatten sonra kendileri kaybeder..Türk kelimesi demekki rahatsız ediyor birilerini.. 9 0 Yanıtla

Advertisement