Kitap Getiren Karşılaşmayı Bedava İzledi - Son Dakika
Güncel

Kitap Getiren Karşılaşmayı Bedava İzledi

Kitap Getiren Karşılaşmayı Bedava İzledi

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde Alaattin Kurt Stadı'nda oynanan Gebzespor-Edirnespor maçını izlemeye gelenler sporseverler yanlarında getirdikleri kitaplarla bilet satın almadan maçı ücretsiz izledi.

28.02.2016 15:59

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde Alaattin Kurt Stadı'nda oynanan Gebzespor- Edirnespor maçını izlemeye gelenler sporseverler yanlarında getirdikleri kitaplarla bilet satın almadan maçı ücretsiz izledi. Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen etkinlikte toplanan kitaplar Anadolu'daki okullara bağışlanacak.

Gebze Kaymakamlığı'nın bu yıl ikincisini düzenlediği 'İyilik Festivali' kapsamında bazı kurumlar kıyafet ve gıda yardımında bulunurken bölgesel amatör ligde mücadele eden Gebzespor, festivale kitap kampanyası ile destek oldu. Gebze Alaattin Kurt Stadı'nda oynanan Gebzespor-Edirnespor maçı öncesinde Gebzesporlu taraftarlar ve spor severler yanlarında getirdikleri kitapları stat girişindeki görevlilere teslim ederek karşılaşmayı ücretsiz izledi. Stada her kitap getiren kişinin karşılaşmayı ücretsiz izlediğini belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şöyle dedi:

"İyilik Festivali' kapsamında her kitap getiren vatandaşımız maça ücretsiz girdi. Amaç; teşvik etmek. Bu toplanan kitaplar daha sonra ihtiyaç olan okullara dağıtılacak. Güzel bir talep var. Her gelen bir kitap getiriyor. İnşallah bunu sadece bu yıl için değil bundan sonraki günler için de yapılacağını ümit ediyorum. Bunu da vatandaşlarımıza buradan duyurduk. Eviniz de okuduğunuz elinizde fazla olan kitapları lütfen getirin. Bir başka arkadaşımız istifade etsin."

Halkın kampanyaya duyarlı davrandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Gebzespor Başkan Vekili Serap Çakır, Gebze Kaymakamlığı kapsamında gerçekleşen İyilik Festivali'nde kitap kampanyası başlatıldığını hatırlatırken şöyle konuştu:

"Duyurularımıza halk duyarsız kalmaması bizi mutlu etti. Görüldüğü gibi katılım yoğun. Bu sayede sadece bir okul değil öyle görülüyor ki 5-6 okul faydalanabilecek. Kütüphanelere bu kitaplar teslim edilecek. Bu işin arkasında gizli kahramanlar var. Niyetleri kabul olur inşallah." - Gebzekocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kitap Getiren Karşılaşmayı Bedava İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement