Kışanak ve Anlı Gözaltına Alınan Belediye Başkanları İçin Adliyede - Son Dakika
Güncel

Kışanak ve Anlı Gözaltına Alınan Belediye Başkanları İçin Adliyede

Kışanak ve Anlı Gözaltına Alınan Belediye Başkanları İçin Adliyede

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı, üç gün önce gözaltına alınan Sur Belediyesi Eş Başkanları Seyid Narin ile Fatma Şık Barut, Silvan Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Bodakçı ve meclis üyelerinin savcılığa çıkarılması üzerine Diyarbakır Adliyesi’ne gitti.

22.08.2015 16:44

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı, üç gün önce gözaltına alınan Sur Belediyesi Eş Başkanları Seyid Narin ile Fatma Şık Barut, Silvan Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Bodakçı ve meclis üyelerinin savcılığa çıkarılması üzerine Diyarbakır Adliyesi'ne gitti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı, üç gün önce gözaltına alınan Sur Belediyesi Eş Başkanları Seyid Narin, Fatma Şık Barut, Silvan Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Bodakçı ve meclis üyelerinin savcılığa çıkarılması üzerine eş başkanlara destek için Diyarbakır Adliyesi'ne gitti. Eş başkanların ve partililerin Diyarbakır Adliyesi önündeki bekleyişi sürerken, Silvan Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Bodakçı'nın ifade işleminin 2 saat sürdüğü, ardından ifade alma işlemine ara verildiği belirtildi.

Eş başkanların ifade verme işlemleri devam ediyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kışanak ve Anlı Gözaltına Alınan Belediye Başkanları İçin Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement