Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu Öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda Projelerini Sergiledi - Son Dakika
Güncel

Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu Öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda Projelerini Sergiledi

Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu Öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarı\'nda Projelerini Sergiledi

Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu'nda öğrencilerin hazırladığı projeler, düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda sergilendi. Öğrencilerin fen ve teknoloji alanlarında yaptıkları araştırma ve projeler ilgi gördü. İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, etkinliğin bilim ve teknolojiye olan ilgiyi artırdığını ve öğrencileri geleceğin bilim insanı ve teknoloji liderleri olma konusunda teşvik ettiğini belirtti.

18.04.2024 13:48

Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu'nda öğrencilerin hazırladığı projeler, düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda sergilendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, öğretmen gözetiminde çalışma yürüten öğrencilerin fen ve teknoloji alanlarında yaptıkları araştırma ve projeler ilgi gördü.

Fuarı ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, gerçekleştirilen etkinlikle bilim ile teknolojinin eğlenceli ve ilgi çekici yönlerinin öne çıkarıldığını aktardı.

Fuarın, öğrencilerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmanın yanı sıra onları geleceğin bilim insanı ve teknoloji liderleri olma noktasında teşvik ettiğini vurgulayan Gülşen, "Bu başarılı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda da bilim fuarı ve etkinliklerle öğrencilerimizin bilim ve teknolojiyle olan maceralarını desteklemeyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu Öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda Projelerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement