Kırşehir Belediye Başkanı Akpınar ilçesinde çalışmaları inceledi - Son Dakika
Güncel

Kırşehir Belediye Başkanı Akpınar ilçesinde çalışmaları inceledi

Kırşehir Belediye Başkanı Akpınar ilçesinde çalışmaları inceledi

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Akpınar ilçesini ziyaret ederek Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut ile birlikte ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkanlar, Çarşı Meydanı, yol ve kaldırım çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ekicioğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla ortak akılla yapılan çalışmalarda görüş alışverişinin önemine vurgu yaptı.

06.06.2023 09:38

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Akpınar ilçesini ziyaret etti. Başkan Ekicioğlu, Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut ile birlikte ilçede yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.

Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, belediye olarak Akpınar halkının istek ve beklentileri doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, "Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu ilçemize ziyarette bulundu. Kendisiyle Çarsı Meydanı çalışmamız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Başkan Ekicoğlu ise "Akpınar Belediye Başkanımız Şükrü Turgut ile birlikte Akpınar Belediyesi'nin Çarşı Meydanı, yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek Akpınarlı esnafımızla ve hemşehrilerimizle görüş alış verişinde bulunduk. Biz sosyal belediyecilik anlayışından hareketle gerek ilimizdeki gerekse başka illerimizdeki Belediye Başkanlarımızla ve vatandaşlarımızla istişarelerde bulunmayı önemsiyoruz. Çağdaş ve modern yaşanabilir ilçeler ve kentler oluşturmak için, ortak akılla yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmalarda görüş alış verişinde bulunmaya bundan sonra da devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kırşehir Belediye Başkanı Akpınar ilçesinde çalışmaları inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement