Kırmızı Işık İhlali Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kırmızı Işık İhlali Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kırmızı Işık İhlali Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen motosiklet sürücüsü, otomobile çarparak yaşamını yitirdi.

16.03.2016 11:44

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen motosiklet sürücüsü, otomobile çarparak yaşamını yitirdi. Kazada 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.

Kaza dün saat 23.30 sıralarında Nazilli- Bozdoğan karayolu üzerinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sümer Kampüsü önünde meydana geldi. Arkadaşı Mustafa Çağırgan (22) ile birlikte Bozdoğan yönüne giden 35 SH 984 plakalı motosikletin sürücüsü Serkan Uludağ (29), kırmızı ışık ihlali yaptığı için aynı yönde giden ve 'U dönüşü' yapmak isteyen Veysel A. (23) yönetimindeki 09 DJ 959 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet karayoluna savruldu. Kazayı görenler polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Otomobil sürücüsü Veysel A.'nın yara almadığı kazada, motosiklette bulunan Serkan Uludağ ve Mustafa Çağırgan ile birlikte otomobil içerisinde bulunan yolcular Ayşegül Türkeş (24), Asiye Uzun (26), Eylem Aydaş (18) yaralandı. Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Çağırgan'ın durumu ciddiyetini korurken, Serkan Uludağ yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsü Veysel A. gözaltına alınırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırmızı Işık İhlali Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement