Kırklareli'nde Yasak Yerlere Asılan Propaganda Malzemeleri Toplatıldı - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nde Yasak Yerlere Asılan Propaganda Malzemeleri Toplatıldı

Kırklareli\'nde Yasak Yerlere Asılan Propaganda Malzemeleri Toplatıldı

Kırklareli İlçe Seçim Kurulu, seçim kapsamında yasak olan alanlara asılan poster ve bayrakların toplanması kararı aldı. İtiraz üzerine yapılan toplantıda, yasak yerlere asılan tüm siyasi partilere ait afiş, poster ve bayraklar kaldırıldı. Reklam malzemeleri parti görevlilerince toplandı ve yüksek yerlere asılı olanlar ise itfaiye aracı yardımıyla toplanarak parti görevlilerine teslim edildi.

11.03.2024 13:51  Güncelleme: 13:53

Kırklareli'nde, seçim kapsamında yasak olan alanlara propaganda amaçlı asılan poster ve bayraklar toplatıldı.

Kırklareli İlçe Seçim Kuruluna bazı siyasi partilerce, il merkezinde yasak olan yerlere tanıtım ve reklam içerikli malzemelerin asıldığı itirazında bulunuldu.

İtiraz üzerine memur ve siyasi parti temsilcilerinden oluşan İlçe Seçim Kurulu, hakim Özlem Orhan başkanlığında toplandı.

Toplantıda, sabit ilan yeri kapsamında olmayan yasak yerlere asılmış tüm siyasi partilere ait afiş, poster ve bayrakların kaldırılmasına kararı verildi.

Karar gereği söz konusu reklam malzemeleri parti görevlilerince toplandı. Yüksek yerlere asılı propaganda malzemeleri ise itfaiye aracı yardımı ile toplanarak parti görevlilerine teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nde Yasak Yerlere Asılan Propaganda Malzemeleri Toplatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement