Kırklareli - Moda Rüzgarı Esti, Tuğba Özay Şarkıları İle Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Kırklareli - Moda Rüzgarı Esti, Tuğba Özay Şarkıları İle Coşturdu

Kırklareli - Moda Rüzgarı Esti, Tuğba Özay Şarkıları İle Coşturdu

Vize'de Tarih ve Kültür Festivali

30.07.2010 18:30

Vize'de Tarih ve Kültür Festivali

KIRKLARELİ'nin Vize İlçesi'nde bu yıl 5'ncisi düzenlenen Tarih ve Kültür Festivali'nde menkenler geçidi yaşandı. Koreograf Uğurkan Erez tarafından düzenlenen moda gecesi'nde ünlü modacı Erol Albayrak imzalı 'Fashion in Circus' koleksiyonu ünlü mankenler tarafından ücretsiz sergilendi.

Koreograf Uğurkan Erez, 25 yıl Vize'de öğrnetmenlik yapan ve gectiğimiz yıllarda hayatını kaybeden annesinin anısına 4 yıldır modanın kalbini ilçeye getiriyor ve gösteri düzenliyor. Bu yılki festivalde Erez'in bu yıl moda tasarım eğitimini tamamlayan kızı Billur Erez Çidamal ilk koleksiyonunu Vize'de ünlü modacı Erol Albayrak imzalı 'Fashion in Circus' koleksiyonundan oluşan 70 parça elbise ile sergiledi. Podyuma çıkan Özge Ulusoy, Bilge Kara, Nur Gümüşdoğrayan, Merve Büyüksaraç, Alona Kral, Fatma Yaman, Merve Özkaran, Zeynep Dörtkardeşler, Serenay Sarıkaya, Gülsün Durak, Didem Gürüzümcü, Ebru Şam, Neslihan Önder, Simge Topaloğlu, Sema Şimşek, Zeliha Çal'ın yer aldığı 16 manken de bu elbiseleri izleyen yaklaşık 10 bin kişiye sundu.

Defilenin ardından eski top model Tuğba Özay sahneye çıktı ve derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesi ile yürekleri hoplattı.Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Özay, söylediği şarkılarla seyircileri coşturdu. Söz yazarlığı ve ses sanatçısı olarak sahnelere döndüğünü belirten Tuğba Özay, "Artık defilelere çıkmayacağım.Podyumlara veda ettim. Çok özel sosyal amaçlı yardım derneklerinin gecelerinde podyuma çıkabilirim.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli - Moda Rüzgarı Esti, Tuğba Özay Şarkıları İle Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement