Kırklareli'de 5 Haziran Dünya Çevre Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'de 5 Haziran Dünya Çevre Günü Programı Düzenlendi

Kırklareli\'de 5 Haziran Dünya Çevre Günü Programı Düzenlendi

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, yaptığı konuşmada, çevre bilincinin bütün toplumda oluşması gerektiğini söyledi.

06.06.2013 16:09

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ve beraberindekiler, 05/06/2013 Çarşamba günü saat 09:30'da Vilayet Meydanında gerçekleştirilen programda ilk olarak saygı duruşunda bulunup, istiklal marşını okudular.

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, yaptığı konuşmada, çevre bilincinin bütün toplumda oluşması gerektiğini söyledi. Başkan Çağlayan, Belediye Başkanlığının dönem başından başlatılıp, 31 Mayıs 2013 Cuma günü sona eren Atık Pil Toplama kampanyasında başarılı olan okullara ödüllerini verdi.

Başkan Çağlayan: "Çevre bilincini geleceğimiz olan çocuklarımıza aşılamaya çalışmalıyız. Belediye Başkanlığı olarak en çok atık pil toplayan öğrencilerimize hediyelerimiz var. Ayrıca Belediye Başkanlığımızın atık yağ toplama kampayası devam etmektedir. Tüm çocuklar anne ve babalarını uyararak projeye destek vermelerini sağlamalıdır."dedi.

Kampanya kapsamında başarılı olan Kırkşehitler İlkokulu, Ahmet Mithat Ortaokulu, Fahri Kasap Ortaokulu, Mustafa Dalcalı Ortaokulu, Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu temsilcilerine hediyelerini Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Tülüş verdi. Alınan hediyelerin ardından Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturmuş olduğu "Halk Dansları Topluluğu" gösterilerini sundu.

Programa; Kırklareli Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırklareli'de 5 Haziran Dünya Çevre Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement