Kırklareli - Abdullah Gül?e Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Kırklareli - Abdullah Gül?e Yoğun İlgi

Kırklareli - Abdullah Gül?e Yoğun İlgi

Abdullah Gül'e yoğun ilgi 11'nci CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, eski milletvekili Faruk Bayrak'ın daveti üzerine geldiği Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'ne bağlı Evrensekiz Beldesi'nde yoğun ilgiyle karşılandı.

13.11.2015 18:26

Abdullah Gül'e yoğun ilgi

11'nci CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, eski milletvekili Faruk Bayrak'ın daveti üzerine geldiği Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'ne bağlı Evrensekiz Beldesi'nde yoğun ilgiyle karşılandı. Cuma namazını belde halkıyla birlikte merkez camiinde kılan Gül, Bayrak'ın sahibi olduğu çiftliğe geçerken kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyenleri de kırmadı.

11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Şanlıurfa Milletvekili ve arkadaşı Faruk Bayrak'ın daveti üzerine karayolyla Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'ne bağlı 3500 nüfuslu Evrensekiz Beldesi'ne geldi. Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Evrensekiz'in CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Nalbant'ın yanı sıra AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile çok sayıda beldeli tarafından çiçekle karşılanan Gül, yoğun ilgi gördü. Belde halkı 11'ncü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile fotoğraf çektirmek ve tokalaşmak için adet birbiriyle yarıştı. Gül, yoğun ilgi karşısında memnun olurken, elini öpmek isteyenlere ise izin vermedi.

CUMA NAMAZI YARIM SAAT BEKLETİLDİ

Abdullah Gül, karşılanmasının ardından Cuma namazını beldenin merkez camiinde kıldı. Gül'ün geleceği camide saatler öncesinde geniş güvenlik önlemi alındı. Camiye girenler de elektronik cihazlarla tarandı. Gül için Cuma namazı yaklaşık yarım saat bekletildi. Cami girişinde de yoğun ilgiyle karşılanan Gül, çevredekileri selamlayıp hatırlarını sordu. Yolda karşılaştığı çocuklara 'Bu saatte okulda olmanız gerekiyor m" diye soran Gül'e, Kırklareli Valisi Civelek, 'Efendim öğlen arasındalar' diye cevap verdi. Çocuklarla sohbet eden Gül, Cuma namazının ardından

Evrensekiz Belde Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Nalbant'ı makamında ziyaret etti. Basının alınmadığı görüşmenin ardından Abdullah Gül ve beraberindekiler Şanlıurfa eski AK Parti milletvekili Faruk Bayrak'ın sahibi olduğu Paşababa hayvan çiftliğine geçti.

GÜL'ÜN GELİŞİNE ÇOK SEVİNDİLER

Belde halkı 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Bele sakinlerinden Hayri Özbay, 'Ben bu yaşıma geldim ilk kez eski de olsa Cumhurbaşkanı gördüm. Bizim beldemize gelmesi bizi çok mutlu ettiö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli - Abdullah Gül?e Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement