Kırkağaç'ta Yol Trafiğe Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kırkağaç'ta Yol Trafiğe Açıldı

Kırkağaç\'ta Yol Trafiğe Açıldı

Manisa'nın Kırkağaç İlçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan İzmir-İstanbul üzerindeki Gelenbe Mahallesi yolu trafiğe çift taraflı açıldı.

31.12.2014 03:47

Manisa'nın Kırkağaç İlçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan İzmir- İstanbul üzerindeki Gelenbe Mahallesi yolu trafiğe çift taraflı açıldı.

Kar yağışı nedeniyle Kırkağaç Gelenbe Mahallesi'nde kalan araçlara AFAD ekipleri kumanya dağıttı. Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı Bölgeye giderek çalışmaları yakından takip etti. Kırkağaç merkeze yağan yoğun kar yağışı nedeniyle buzlanma olması ihtimaline karşı Kırkağaç 6'ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı önünden Yeni Kavun Kavşağı'na kadar tuzlama yapıldı. Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı Kırkağaç ve Mahallerinde Okullara 1 gün ara verildiğini söyledi. Belediye hoparlöründen de okulların tadil edildiği anons edildi. Kar yağışı ise tipi ve yoğun bir şekilde sürüyor. Kırkağaç Akhisar arasında ise Tır ve bir çok aracın kayganlaşan yoldan trafiği bir süre aksattığı ve bir çok araçta küçük çaplı kazalar meydana geldiği görüldü. Yolda kalan araçlar ise Şehir merkezinden gelen traktörler ile çekildi.

Erdinç ALKAN/ KIRKAĞAÇ (Manisa), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırkağaç'ta Yol Trafiğe Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement