Kırıkkale Şehit Yakınları ve Gazilere İftar - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Şehit Yakınları ve Gazilere İftar

Kırıkkale Şehit Yakınları ve Gazilere İftar

Şehit yakınları ve gazilere iftar Kırıkkale Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce şehit yakınları, gaziler ve ailelerine iftar yemeği verildi.

01.07.2015 22:22

Şehit yakınları ve gazilere iftar

Kırıkkale Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce şehit yakınları, gaziler ve ailelerine iftar yemeği verildi.

Bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Ağır Ceza Reisi Başkanı Uğur Köker, Aile ve Sosyal Politikalar il müdürü Zühtü Bozdemir, il müdürleri, şehit yakınları ve gaziler aileleri ile katıldılar.

Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, programa katılan şehit aileleri ve gazileri karşılayarak, bir süre sohbet etti. İftar öncesinde konuşan Kolat, şehit yakınları ve gazilerin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını söyledi. Vali Ali Kolat, "Sizin acınız bizim acımızdır, sizin çocuklarınız bizim çocuklarımızdır. Uzun zamandır şehit haberi de almıyoruz. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için millet olarak buna her zaman hazır olduğumuzu da belirtmek isterim. Ramazan ayının huzur ve güven içerisinde devam etmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ise, 'Bizler de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak üzerimize düşen bu milli görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Daha yapacağımız bir çok iş olduğunu bilmenizi isterim. Unutmayalım ki, güçlü bir devlet ancak vatandaşın huzuru, sağlığı ve barışı yine mümkündür. Bugünlere gelmemiz de fedakarlığın en büyüğünü, canını veren evlatlarımızı bu akşam vesilesi ile rahmet ile anıyoruz. Şehit ailelerine ve gazilerimize imkan dahilinde her zaman destek olduğumuz gibi olmaya da devam ederek, aziz şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkacağız' dedi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisi ile başlayan programda iftar ile birlikte İl Müftüsü Bekir Gerek'in dua etmesinden semazen gösterileri ile son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Şehit Yakınları ve Gazilere İftar - Son Dakika


Advertisement