KIRGIZİSTANLI ÇOCUKLARIN GÖNDERDİĞİ OYUNCAKLAR KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREMZEDE ÇOCUKLARA DAĞITILDI - Son Dakika
Güncel

KIRGIZİSTANLI ÇOCUKLARIN GÖNDERDİĞİ OYUNCAKLAR KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREMZEDE ÇOCUKLARA DAĞITILDI

Etimesgut Belediyesi'nin Tanrı Dağları'ndaki Kırgızistan'ın Narın şehrine yaptığı Atatürk Anaokulu ve Kreşi öğrencileri, depremzede çocukları oyuncaklarını gönderdi.

17.03.2023 10:31  Güncelleme: 11:03

Etimesgut Belediyesi'nin Tanrı Dağları'ndaki Kırgızistan'ın Narın şehrine yaptığı Atatürk Anaokulu ve Kreşi öğrencileri, depremzede çocukları oyuncaklarını gönderdi.

Etimesgut Belediyesi, Kırgızistan'ın Narın şehrine inşa ettiği Atatürk Anaokulu ve Kreşi öğrencileri, Kahramanmaraş'ta depremzede çocuklara oyuncaklarını gönderdi. Belediyede, Türkiye'den 5 bin kilometre uzaktan gelen Kırgız balaların oyuncaklarını Kahramanmaraş'ta depremzede çocuklara ulaştırdı. Kırgız çocukların oyuncaklarını alan depremzede çocuklar, büyük mutluluk yaşadı.

'DEPREMİN YARARLARINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ'

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yaşanan depremlerin büyük üzüntüye yol açtığını belirterek "Etimesgut Belediyesi olarak Kırgızistan'ın Narın şehrine Atatürk adını verdiğimiz Kreş ve Anaokulu ve inşa etmiştik. Yaşanan büyük depremin ardından Kırgız balalar oyuncaklarını depremde de çocuklarımıza göndermek istediler. Bizimle iletişime geçtiler. Biz de çok duygulandık. Gönderdikleri oyuncaklar aldık. Onlar adına biz de yeni oyuncak ekleyerek depremimize de çocuklarımıza Kahramanmaraş'a gönderdik. İnşallah depremin yararlarını hep birlikte saracağız" dedi.

KIRGIZİSTANLI ÇOCUKLARIN GÖNDERDİĞİ OYUNCAKLAR KAHRAMANMARAŞ\'TA DEPREMZEDE ÇOCUKLARA DAĞITILDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KIRGIZİSTANLI ÇOCUKLARIN GÖNDERDİĞİ OYUNCAKLAR KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREMZEDE ÇOCUKLARA DAĞITILDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement