Kim Yong Moon'dan 'Totemler Kapadokya'da Sergisi - Son Dakika
Güncel

Kim Yong Moon'dan 'Totemler Kapadokya'da Sergisi

Kim Yong Moon\'dan \'Totemler Kapadokya\'da Sergisi

Tophane-i Amire Kültür Merkezi Sarnıç Galeriler, 29 Mart – 30 Nisan 2013 tarihleri arasında Koreli çömlek ustası, sanatçı Prof. Kim Yong Moon'un TOTEMLERKAPADOKYA'DA sergisine ev sahipliği yapacak.

23.03.2013 09:46

Seramikler: Kim Yong Moon

Fotoğraflar:Ahmet ÖZYURT

Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği tarafından düzenlenen 2013 Kore Kültürü Tanıtım Yılı kapsamında İstanbul'daki ilk etkinlik Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi Sarnıç Galeriler 'de yer alacak.

Tophane-i Amire Kültür Merkezi Sarnıç Galeriler, 29 Mart – 30 Nisan 2013 tarihleri arasında Koreli çömlek ustası, sanatçı Prof. Kim Yong Moon'un TOTEMLER KAPADOKYA'DA sergisine ev sahipliği yapacak. Serginin açılış günü olan 29 Mart'ta Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde saat 14.00'te "Kore Seramiği ve Türkiye Seramiği" başlıklı bir seminer de yer alacak.

Sanatçı Kim Yong Moon, sergi açılışında Macsabal (geleneksel Kore çömleği) yapımınıcanlı bir sunumla sergileyecek.

Kore Cumhuriyeti Büyük elçisi Lee Sangkyu ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Yalçın Karayağız ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 'TOTEMLER KAPADOKYA'DA sergisinin açılışında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Açılışve Kokteyl:

29 Mart 2013, saat 17.00

17.30-18.00 Macsabal çömlek yapımı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar ÜniversitesiTophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi Sarnıç Galeriler

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kim Yong Moon'dan 'Totemler Kapadokya'da Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement