Kılıçdaroğlu, Yüzbaşı Murat Eren?in Tahliye Edilmesini Değerlendirdi 2 - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Yüzbaşı Murat Eren?in Tahliye Edilmesini Değerlendirdi 2

Kılıçdaroğlu, Yüzbaşı Murat Eren?in Tahliye Edilmesini Değerlendirdi 2

Kılıçdaroğlu, Yüzbaşı Murat Eren'in tahliye edilmesini değerlendirdiCHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Kara Pilot Yüzbaşı Murat Eren'in tahliyesi ile olarak, "Bugün tahliye olması güzel bir olay ama gecikmiş bir tahliye, keşke çok daha önceden tahliye olabilseydi.

18.08.2016 09:20

Kılıçdaroğlu, Yüzbaşı Murat Eren'in tahliye edilmesini değerlendirdi

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Kara Pilot Yüzbaşı Murat Eren'in tahliyesi ile olarak, "Bugün tahliye olması güzel bir olay ama gecikmiş bir tahliye, keşke çok daha önceden tahliye olabilseydi. O davalarda yüzlerce kişi, binlerce aile mağdur oldu, herkes büyük acılar çekti" dedi.

CHP Genel Merkezinde Mezitli Belediyesi'nin "Proje Tanıtım Günleri Etkinliği" ne katılan CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının Kara Pilot Yüzbaşı Murat Eren'in tahliyesi ile ilgili, "Bugün tahliye olması güzel bir olay ama gecikmiş bir tahliye, keşke çok daha önceden tahliye olabilseydi. O davalarda yüzlerce kişi, binlerce aile mağdur oldu, herkes büyük acılar çekti. O dönem onların haklarını sadece Cumhuriyet Halk Partisi savunuyordu, bugün geldiğimiz noktada haklılığımız ortaya çıktı, ama geçmişin acılarını telafi etmek son derece zor. Bu arada yapılması gereken bir şey var, o davalarda mağdur olan, görevinden istifa etmek zorunda kalan insanların tekrar haklarının iade edilerek, itibarlarının iade edilerek görevlerine dönmesine imkan sağlanması. Eğer bunu yapabilirsek, siyaset kurumu olarak görevimizi yerine getirmiş oluruz. Çünkü bir devlet, adalet üzerinde yücelir. Eğer bir kişi haksızlığa uğramışsa, o haksızlığı telafi etmek ve ona hak ettiği adaleti iade etmek gerekir." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Yüzbaşı Murat Eren?in Tahliye Edilmesini Değerlendirdi 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement