Kılıçdaroğlu'ndan Çelik'e Manidar Yanıtı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Çelik'e Manidar Yanıtı

Kılıçdaroğlu\'ndan Çelik\'e Manidar Yanıtı

Kemal Kılıçdaroğlu Hüseyin Çelik'in "Cüneyt Ünal'ın CHP'lilere teslim etmesini manidar buldum" açıklamasına yanıt verdi.

17.11.2012 16:02  Güncelleme: 11:33

CHP Genel Başkanı Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gençler Konuşuyor, Kılıçdaroğlu dinliyor" etkinliğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in "Cüneyt Ünal'ın CHP'lilere teslim etmesini manidar buldum" açıklamasına yanıt verdi.

"TEŞEKKÜR ETMELERİ LAZIM"

Kılıçdaroğlu bu yöndeki bir soruya "Ne diyeceğiz şimdi? Bir insanın hayatını kurtarıyorsunuz. Suriye zindanlarından çıkarıyorsunuz. Bu bir gazeteci. Haber için oraya gitti. Eşi kurtarılmasını istiyor. Gazeteci dernekleri kurtarılmasını istiyor. Onlar geldiler rica ettiler. Onlar geldiler. Dernekler, aileler 'Ne olursunuz çocuğumuzu kurtarın' diye. Onlar da gittiler kurtardılar. Normalde ne olması lazım. Teşekkür etmesi lazımlar.

"KİM OLURSA OLSUN..."

Hiçbir yurttaşımızın adı ne olsuna olsun unvanı, rengi, kimliği ve inancı ne olursan olsun saçının teline zarar gelmesini istemeyiz. İster Suriye'de ister Amerika ister Çin'de eğer serbest bırakılacaksa ben 135 milletvekilimi dünyanın bütün ülkelerine gönderirim. Oradan benim insanımı kurtarın derim. Kendi insanımızı kurtarıyorum. Zindandan kurtarıyorum.

Manidarmış. Neyin manidarıymış? Oturun kalkın CHP'ye teşkkür edin. Suriye batağından o gazetecimizi çıkardık Türkiye'ye getirdik. Türkiye için getiriyoruz insanımız için gazeteciler için getiriyoruz. Bu ülkenin sağlıklı haber alma hakkı için getiriyoruz" diye yanıt verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Çelik'e Manidar Yanıtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement