Kesecik Ortaokulu Velilerinden Başkan Çat'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Kesecik Ortaokulu Velilerinden Başkan Çat'a Teşekkür Plaketi

Kesecik Ortaokulu Velilerinden Başkan Çat\'a Teşekkür Plaketi

Abdullah Yörü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket sundular.

05.12.2013 11:24

Kesecik Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah Yörü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket sundular.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Seydişehir'in köy ve kasabalarıyla bir bütün olduğunu her zaman ifade ettiğini belirtti. Başkan Çat şunları söyledi:" Belediye olarak elimizden geldiği kadarıyla imkanlarımız ölçüsünde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda göreve geldiğimiz günden itibaren alt yapıdan kültüre, eğitime,ulaşımdan spora bir çok alanda Seydişehir'imizi hak ettiği seviyeye çıkarmak için yoğun bir kalkınma hamlesi başlattık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Seydişehir'in değişimi ve gelişimi için , yarınlara huzur ve güvenle bırakabileceğimiz Seydişehir'in geleceğini inşa etmeye, temennilerinizi ,talep ve isteklerinizi imkanlarımız nispetinde değerlendirerek, sizlerden aldığımız güç ve hayır duaları, azim, kararlılık, sorumluluk ve dürüstlükle sürdürdüğümüz görev yolculuğumuzda memleketimize hizmet etmeyi Rabbim bize nasip ederse sürdüreceğiz."

Okul Aile Birliği üyeleri Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a okullarının fiziki koşullarının iyileştirilmesi yönünde yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederek "Sayın Başkanımız yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyoruz.Eğitime gönül vermiş bir insan olarak okulumuza sağladığınız destek ve katkılarınızdan dolayı Kesecik Ortaokulu Ailesi olarak şükran ve saygılarımızı sunarız Allah sizlerden Razı Olsun" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kesecik Ortaokulu Velilerinden Başkan Çat'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement