Keşan Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Gaziemir’den Döndü - Son Dakika
Güncel

Keşan Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Gaziemir’den Döndü

Keşan Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Gaziemir’den Döndü

Keşan Belediyesi 9-14 Yaş Grubu Halk Oyunları Ekibi , 14. ULUSLAR ARASI GAZİEMİR ÇOCUK ŞENLİĞİ Etkinliklerine Katıldığı İzmir'den 25 Nisan 2011 Pazartesi Günü Döndü.

27.04.2011 21:22  Güncelleme: 21:24

Keşan belediyesi 9-14 yaş grubu halk oyunları ekibi , 14. Uluslar arası gaziemir çocuk şenliği etkinliklerine katıldığı izmir'den 25 nisan 2011 pazartesi günü döndü.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden Gökhan Derse ve İbrahim Akgün nezaretinde ekibimiz 22 Nisan 2011 Perşembe günü Gaziemir'e gitmişti.

İlk günü ; 14. Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği, 7 ülke ile Türkiye'den 3 ilden gelen öğrencilerin kortej yürüyüşüyle başladı.

Gaziemir Belediyesi önünden başlayan ve Türkan Saylan Caddesi boyunca süren kortej yürüyüşünde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ ile şenliğe katılan çocuklar yer aldı.

Kortej yürüyüşünün ardından gerçekleştirilen törende konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

İkinci Günü ; Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'u saat 14.00 gibi makamında ziyaretini gerçekleştirdi , daha sonra saat 15.00 sularında Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ'u ziyaret eden ekibimiz karşılıklı hediyelerin alınıp- verilmesinin ardından ''14. ULUSLAR ARASI GAZİEMİR ÇOCUK ŞENLİĞİ '' etkinliklerine katılmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirip , bu şenliğe emeği geçenlere teşekkür ettiler.Ziyaretlerinin ardından gösterisini sunan ekibimiz, büyük beğeni karşılandı .

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keşan Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Gaziemir’den Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement