Kerimoğlu'nun Şanlıurfaspor Karnesi - Son Dakika
Güncel

Kerimoğlu'nun Şanlıurfaspor Karnesi

Kerimoğlu\'nun Şanlıurfaspor Karnesi

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da teknik direktör Tugay Kerimoğlu, takımla anlaşmasının ardından çıktığı 4 maçta 2 galibiyet tattırdı.

16.12.2015 12:25

Şanlıurfaspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, takımın başında çıktığı 4 maçta 2 galibiyet tattı.

Hüseyin Dağ'ın görevine son verilmesinden sonra takımın başına geçen tecrübeli hoca, sarı yeşilli ekipte 3 Lig ve bir kupa olmak üzere toplam 4 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalardan ikisini kazanan sarı yeşilliler, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

İLK GALİBİYET KAYSERİ ERCİYESSPOR'DAN

PTT 1.Lig'in 12'nci haftasında alınan 4-0'lık Alanyaspor mağlubiyeti sonrasında Hüseyin Dağ ile yollar ayrılmış, yerine göreve Tugay Kerimoğlu getirilmişti. Ligin 13'üncü haftasında takımın başında olan Kerimoğlu, Kayseri Erciyesspor'u 2-1 devirmeyi başarmıştı.

KUPADAKİ İLK MAÇINI DA KAZANDI

PTT 1.Lig'in 13'üncü haftasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1'lik skorla deviren Tugay Kerimoğlu'nun öğrencileri, daha sonra kupa maçına çıktı. Urfa ekibi Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Eleme Turu'nda kendi evinde konuk ettiği Kırklarelispor'u 1-0'lık skorla yenerek, gruplara kalmayı başardı.

İLK MAĞLUBİYET KARABÜK'TEN GELDİ

Tecrübeli teknik adam ligin 14'üncü haftasında ise takımın başında üçüncü maçına çıktı. Deplasmanda Kardemir Karabükspor'la karşılaşan Şanlıurfaspor, rakibine sahada zor anlar yaşattı. Girdiği onlarca pozisyonu değerlendiremeyen sarı yeşilliler, sahadan 1-0'lık skorla yenik ayrıldı.

İZMİR DEPLASMANINDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

Tugay Kerimoğlu, çıktığı ikinci deplasman maçında bu kez İzmir ekibi Altınordu'dan 1 puan almayı başardı. Üzerindeki deplasman şanssızlığını atamayan Urfa ekibi, Kerimoğlu'nun gelmesiyle beraber kara bulutları üzerinden attı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kerimoğlu'nun Şanlıurfaspor Karnesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement