Kerimoğlu, İlk İdmanına Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kerimoğlu, İlk İdmanına Çıktı

Kerimoğlu, İlk İdmanına Çıktı

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile anlaşan Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu, ilk idmanına çıktı.

02.12.2015 12:54

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor Yeni Teknik direktörü Tugay Kerimoğlu ile ilk idmanına çıktı.

Kayseri Erciyesspor galibiyeti sonrası bir gün izin yapan sarı yeşilli futbolcular dün Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ile ilk idmanını yaptı.

Bugün ise GAP Arena Stadı'nda Kupa Maçı'nda Kırklarelispor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor çalışmalarını dün de sürdürdü. Dün düz koşu ve pas çalışması ağırlıklı antrenman yapan futbolcular açma germe hareketleri ile antrenmanı sonlandırdı.

Yönetim kurulundan İsmail Bağıban, Kemal Süt, Süleyman Aksu, Mehmet Büyükfırat, İbrahim Demirkan'ında yer aldığı antrenman bir saat sürdü. Sarı yeşiller Ziraat Türkiye kupası maçı hazırlıklarına bugün de devam edecek.

TWİTTER TAKİPÇİLERİNE FORMA

Öte yandan Şanlıurfaspor Kulübü başlattığı kampanya ile resmi Twitter sayfasını takip edecek taraftarlarına 11 adet orijinal forma hediye edecek.

Kulüpten yapılan açıklamada Şanlıurfaspor'un resmi Twitter sayfası olan 'twitter.com/Sanliurfaspor' sayfasını takip eden taraftarlara 11 adet orijinal Şanlıurfaspor forması verileceği belirtildi.

Sosyal medyada da adını duyuran ve Türkiye'nin önde gelen kulüpleri arasına girmeyi başaran sarı yeşilli ekip, taraftarları büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor.

Öte yandan yine bir sürprize imza atmak isteyen sarı yeşilli kulüp, önümüzdeki günlerde ise Resmi Twitter sayfasını takip edecek taraftarları teknik direktör ve futbolcularla birlikte yemekte buluşturacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kerimoğlu, İlk İdmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement