Kent Orkestrasından Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Kent Orkestrasından Müzik Ziyafeti

Kent Orkestrasından Müzik Ziyafeti

Çatalca Belediyesi 14. Erguvan Festivali'nde müzik ve eğlence hız kesmeden devam ediyor.

28.08.2013 09:01

Festivalin 2. gecesinde bu kez İBB Kent Orkestrası müzikseverlerle buluştu. Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan sahnede gerçekleşen konserde birbirinden güzel şarkılar çalınıp söylendi. Yoğun bir katılımın olduğu konserde seyircilerin de çalınan parçalara keyifle eşlik ettikleri gözlendi.

Konserin sonunda kısa bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, beş yıldır her Erguvan Festivali'ne katılarak dinleyicilerle buluşan İBB Kent Orkestrası'na teşekkür etti. Başkan Cem Kara konuşmasında; "Sanatçılarımızın yüzlerindeki gülücüğü, aydınlık fikirlerini bir kez daha gördük. Kendilerine bir kez daha Çatalca halkı adına teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki İstanbul'un diğer ilçeleri de İBB Kent Orkestrasını dinleme imkanı bulurlar." dedi. Ayrıca Başkan Cem Kara orkestradan, dinleyiciler adına konserin biraz daha devam etmesini rica etti. Gelen alkışlarla desteklenen bu rica karşılık buldu ve konser, Batı müziğinin eşsiz parçalarından oluşan bir repertuarla bir müddet daha devam etti.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan İBB Kent Orkestrası çok sayıda dinleyiciye Batı müziğinin her çeşidinden başarılı örnekler sunarak sahneden ayrıldı. Katılımcılar konser sonrasında yüzlerinde gülümseme ve kulaklarında eşsiz ezgilerle evlerinin yolunu tuttular.

Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran seyirciler arasında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nurhan Kara, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Aydın, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Metin Sezer ve Erhan Güzel de yerlerini aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Orkestrasından Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement