Kent Konseyi U20 Şampiyonasında Göreve Hazır - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi U20 Şampiyonasında Göreve Hazır

Kent Konseyi U20 Şampiyonasında Göreve Hazır

U20 Dünya Kupasının Gaziantep ayağında kent konseyi önemli bir misyon üstlenmeye hazırlanıyor.

11.06.2013 17:29

Organizasyonun Gaziantep sorumlusu Timuçin Kalender ile bir araya gelen kent konseyi çalışma grubu özellikle bilet satışı konusunda komisyon oluşturarak destek verecek.

Uluslararası müsabakalar zincirine Gaziantep'in ev sahipliği yapacağını söyleyen Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, " Türkiye'de 7 ilimizde U-20 Dünya Kupası Organizasyonu gerçekleşiyor, 24 takım 52 maç yapacak. Hem ülkemiz hem de Gaziantep açısından çık önemli bir organizasyon gerçekleştirilecek. Bu nedenle geleceğin birçok yıldızları da buradan çıkacak. Hem talip olduğumuz olimpiyatlar adına önemli bir organizasyon hem de böyle bir organizasyonun şehrimizde yapılması hem Gaziantep için çok önemlidir. Kent konseyi çalışma grubu olarak bu önemli organizasyonda göreve talibiz ve hazırız. Bundan sonrası için kent konseyi olarak Gaziantep adına görev yapmaya seve seve hazırız." dedi.

FİFA'nın dünyada gerçekleştirdiği 2'inci önemli organizasyon olduğunu açıklayan TFF U20 Gaziantep Koordinatörü Timuçin Kalender ise, "Bu turnuva Gaziantep'te ikinci bir defa olur mu veya bizler bir daha görebilirmiyiz artık bilemiyorum, bu çok zor bir ihtimal. Türkiye'de bunun alt yapısına bakmak gerekiyordu ve tesis olarak hazırmıyız tartışılır ama burada en zayıf halka Gaziantep. Biz bunu bile bile araştırma yaptılar ve altında kalkabilirmiyiz denildi. Gaziantep her şeyin altından kalktığı gibi bunun da altından kalkar düşüncesi haiz oldu. İzmir ve Ankara gibi şehirlerde organizasyon yapılmazken Gaziantep'te var ve bu şehir her zaman zirvede olduğu için burada da öyle olacak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi U20 Şampiyonasında Göreve Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement