Kent Konseyi SAKUT'u Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi SAKUT'u Değerlendirdi

Kent Konseyi SAKUT\'u Değerlendirdi

Sultanbeyli Kent Konseyi 2015 yılı ikinci genel kurulunda Sultanbeyli Arama Kurtarma Timi'ni (SAKUT) değerlendirdi.

30.09.2015 15:43  Güncelleme: 15:44

Yılda iki kez ilçeyi ilgilendiren konuları gündeme alarak toplanan Kent Konseyi, 2015 yılının ikinci genel kurulunu yaptı. İkinci genel kurulda konsey SAKUT'u değerlendirdi.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Konsey Başkanı Reşat Atalar, konseylerin kent yaşamında,  kent vizyonunun gelişmesinde, çevre duyarlılığının artmasında ve kente duyulan aidiyet duygusunun pekişmesinde önemli rol oynar" dedi. Sultanbeyli'nin son dönemde büyük mesafeler aldığını ve her alanda iyileşme katettiğini ifade eden Atalar, "Bu iyileşme Sultanbeyli'yi İstanbul'un en iyi ilçeleri arasına sokmuştur" dedi.

Atalar'ın ardından Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Görgün Özcan söz alarak gündemi açıkladı. Kent Konseyi'nin SAKUT gündemli toplandığını ifade eden Özcan, SAKUT projesini uygulayan birim olan Fen İşleri'min Müdürü Muhsin Polat'a söz verdi. Polat SAKUT'u anlatan bir sunum yaptı ve projeyi tanıttı. Polat'ın ardından konsey üyeleri söz aldı ve hem gündemle ilgili hem de gündem dışı fikirlerini beyan etti.

Konseyin genel kuruluna katılan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de, konseyin önemli bir konuyu görüştüğünü ifade ederek, "Konuyu gündemimize taşıdığı için konsey başkanımıza ve genel sekreterimize teşekkür ediyorum. Bizi projeyle ilgili aydınlatan Fen İşleri Müdürümüz Muhsin Polat'a, projeyi hazırlayan birim olan Strateji Geliştirme Müdürü Halil İbrahim Akıncı'ya ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. SAKUT hakkındaki düşüncelerini de paylaşan Başkan Keskin, "İlçemizin önem verdiği bir projeydi. Paydaşlarımızla birlikte hayata geçirdik. Bu konuda halkımızı bilinçlendirmeye çalıştık. İstediğimiz düzeyde değiliz, çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. İlçede devam eden projelerle ilgili ve ülke gündemiyle ilgili de konuşan Başkan Keskin, Türkiye'nin huzurunun önemli olduğunun altını çizdi.

Başkan Keskin'den sonra konuşan İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe de Sultanbeyli'de güzel projeler hayata geçirildiğine dikkat çekerek, "Sultanbeyli'de güzel bir ahenk var. Bu ahenk devam etmeli. SAKUT iyi bir proje ve gerekli bir proje. Önemli bir projeyi daha hayata geçirdikleri için Sultanbeyli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi SAKUT'u Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement