Kent Konseyi'ne Eğridereliler'den Bir Kamyon Dolusu Mavi Kapak - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi'ne Eğridereliler'den Bir Kamyon Dolusu Mavi Kapak

Kent Konseyi\'ne Eğridereliler\'den Bir Kamyon Dolusu Mavi Kapak

Meclis, 'Altın Kapak Sandalyeye' projesine, Eğridereliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği 200 kilo kapak bağışladı.

09.01.2013 16:09

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından engelli bireylerin topluma kazandırılması amacıyla yürütülen 'Altın Kapak Sandalyeye' projesine, Eğridereliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği 200 kilo kapak bağışladı.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Engelliler Meclisi tarafından yürütülen 'Altın Kapak Sandalyeye' projesine destek olan Eğridereliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek üyelerinin son derece önemli ve hayırlı iş yaptığını söyleyen Pala, "Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi, uzun süredir akülü engelli aracı almak için kampanya yürütüyor. Birer birer plastik kapaklar toplanarak engelli kardeşlerimize destek sağlanıyor. Kampanya sonucunda 50'nin üzerinde akülü engelli aracı alındı. Engelli vatandaşlarımıza teslim edildi. Bursa Kent Konseyi'nin bu önemli çalışmasına şehrimizin önemli kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları katkı sağlıyor. Eğridereliler Derneği de ülkemizin ve Balkanların önemli bir kesimini temsil ediyor. Kampanyamıza katkı sağlamaları bizim için onurdur. Kendileri teşekkür ediyor, katkılarının sürmesinin temenni ediyorum" diye konuştu.

21. Dönem Milletvekili Hayati Korkmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Eğridereliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Kahraman ise topluma faydalı çalışmalar yapan Bursa Kent Konseyi'ne ve gönüllü üyelerine dernek olarak teşekkür etti. Bursa Kent Konseyi aracılığıyla engelli bireylerin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Kahraman, "Bursa Kent Konseyi ülkemizde hep güzel işlere öncülük etmiştir. Dernek yöneticilerimiz ve üyelerimiz, topladıkları plastik kapaklarla engellilere bir nebze de olsa destek olmak istedi. Kampanya sürdüğü müddetçe tüm gayretimizle katkı vereceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi'ne Eğridereliler'den Bir Kamyon Dolusu Mavi Kapak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement