Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Nihal Çiçek Aydın Seçildi - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Nihal Çiçek Aydın Seçildi

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Nihal Çiçek Aydın Seçildi

Elazığ Kent Konseyi Kadın Meclisi Genel Kurulu Belediye Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

28.06.2012 21:13  Güncelleme: 21:11

Kongreye Kent Konseyi Başkanı Haluk Çakır, EFTUD Başkanı Bünyamin Eroğlu, Mimar Mithat Coşkun, Seyfettin Bahçeci, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Erhan Bahçeci ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre divan teşekkülü ile devam etti. Divan Başkanlığına Mimar Mithat Coşkun üyeliklere ise Bünyamin Eroğlu ile Seyfettin Bahçeci seçildi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan adayı Nihal Çiçek Aydın, kongre öncesinde bir konuşma yaparak bu göreve neden gelmek istediğini anlattı. Aydın, amaçlarının Kent Konseyi ile ortak çalışma yürütmek olduğunu belirterek, güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Aydın'ın konuşması sonrasında seçime geçildi, tek listeyle gidilen seçimi Nihal Aydın Çiçek alarak Elazığ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı oldu.

Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Saliha BEKTAŞ, Ayşegül AĞAOĞLU, Sultan Seda SARIKAMIŞ, Merve BİNGÖL, Betül ÖZKAN, Filiz BELHAN, Tuba ÇİÇEK, Servet TUNÇ, Neslihan TORAMAN seçildi.

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Haluk Çakır, Kadın Meclisi Başkanı Aydın'a çalışmalarında başarılar dileyerek katılımcılara teşekkür etti. Çakır, Kadın ve Gençlik Meclisi Başkanlarıyla ortak çalışmalara imza atacaklarını da ifade ederek, amaçlarının sosyal ve kültürel anlamda projeleri hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Nihal Çiçek Aydın Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement