Kemal Tanca, Fırsat Çarşısı Günleri Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Kemal Tanca, Fırsat Çarşısı Günleri Başlıyor

Kemal Tanca, Fırsat Çarşısı Günleri Başlıyor

Kemal Tanca'nın, sezon sonu ürünlerini büyük indirimlerle satışını yaptığı Fırsat Çarşısı günleri Yüzde 70'e varan indirimlerle başlıyor.

18.06.2013 17:26

Fırsat Çarşısında şaşırtan etiketler, İndirimli fiyatlar siz ziyaretçilerini bekliyor. Hem de 29 tl, den başlayan fiyatlarla, Büyük Kemal Tanca indirimi 20 Haziran 2013 - 15 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kurtköy Viaport Avm'de, bu fırsatı kaçırmayın.

Kemal Tanca'nın erkek ve kadınlar için hazırladığı birbirinden özel koleksiyonlarına ulaşmak için artık evinizin rahat ortamından çıkmanıza gerek yok. Kemal Tanca online alışveriş mağazası ile yalnızca bir tık kadar yakınınızda. Kemal Tanca'in kadın ve erkekler için kategorilere böldüğü Kemal Tanca Online alışveriş mağazasında, kadınlar için ayakkabı, çanta ve kemer-cüzdan gibi aksesuarların yanı sıra, erkekler için de ayakkabı,cüzdan ve kemer ürünlerini bulabilirsiniz.Her yaşa ve zevke hitap eden Kemal Tanca ürünleri alışverişin en kolay, en hızlı ve en güvenilir yolu olan internet üzerinden satışı da cazip kılıyor. Kemal Tanca Online Satış sistemi hakkında gerekli tüm bilgileri Facebook, Twitter ve Pinterest sayfalarımızdan da takip edebilir ayrıca her türlü soru ve görüşleriniz için 444 1 862 müşteri hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kemal Tanca, Fırsat Çarşısı Günleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement