Kehkeşan Şubat Sayısıyla Ücretsiz iPad'de - Son Dakika
Güncel

Kehkeşan Şubat Sayısıyla Ücretsiz iPad'de

Kehkeşan Şubat Sayısıyla Ücretsiz iPad\'de

Kehkeşan'ın, Şubat sayısını iPad'den de takip edilebileceksiniz.

14.02.2012 14:30

Samanyolu Yayın Grubu bünyesinde çıkarılan ve yayıncılık hayatına yepyeni bir soluk getiren aktüalite, yaşam ve televizyon dergisi Kehkeşan, Şubat sayısı iPad'de…

Kehkeşan Dergi, Samanyolu Yayın Grubu'nda yer alan televizyon ve radyo programlarının yanı sıra televizyon dünyasındaki trendleri de takip eden zengin içeriğiyle iPad kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Yaşam ve aktüalite konularına da yer veren Kehkeşan Dergi, renkli haber dosyalarıyla beraber, beğeniyle izlenen dizilerin oyuncularıyla, gişede rekor kıran filmlerin yönetmenleriyle, ilgiyle takip edilen programların sunucuları ve medya dünyasının yakından takip ettiği ünlü isimlerle gerçekleştirilen keyifli söyleşileri bu ay da iPad uygulamasıyla okuyucularına sunuyor.

iPad'inizle Kehkeşan Dergi'nin sayfalarında gezinirken videoları izleyebilir, kültür - sanat etkinliklerini takip edebilir, parmağınızın tek hareketiyle dizi setinden sevdiğiniz ünlünün evine misafir olabilirsiniz. Tüm bunlar için tek yapmanız gereken Kehkeşan Dergi'nin iPad uygulamasını Apple Store'dan ücretsiz indirmek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kehkeşan Şubat Sayısıyla Ücretsiz iPad'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement