Kehkeşan Dergi 2 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Kehkeşan Dergi 2 Yaşında

Kehkeşan Dergi 2 Yaşında

"Medya dünyasına dair her şey" sloganı ile yola çıkan medya & magazin dergisi Kehkeşan, 2.yaşını kutluyor.

19.04.2013 14:07

Yayın hayatına 2011 yılının Nisan ayında başlayan Kehkeşan Dergi, 2. yaşını kutluyor. Dopdolu içeriği ile yayıncılık hayatına yepyeni bir soluk getiren Kehkeşan, her ay okurlarıyla buluşuyor. Kehkeşan Dergi, medya, magazin, sinema ve televizyon dünyasına dair en güncel haberleri ve başarılı isimlerle yaptığı gündem oluşturan röportajları ile 2. yılını geride bıraktı.

Kehkeşan Dergi'nin 2. yaşını doldurması ile ilgili açıklamalar yapan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, "Bugün, gerçekten çerçevesi geniş ve medya dünyasıyla takipçilerine hitap eden bir sektör dergisi noktasına gelen Kehkeşan, şu an Samanyolu Yayın Grubu'nun da yazılı basındaki temsilcisi konumunda. İstikrarla iyi bir şeyler yapabilme gayreti, Kehkeşan'ı 2. yaşına ulaştırdı. Kehkeşan'ı sektörde merak edilen bir dergi haline getirmek için medya, magazin dergisi olarak kodladık. Başarısının artarak devam etmesini diliyorum."dedi.

Samanyolu Televizyonu Programlar Koordinatörü Murat Keskin ise, "Kehkeşan Dergi, medya, magazin, sinema ve televizyon dünyasına dair en güncel haberleri ve başarılı isimlerle yaptığı röportajlarıyla başarılı bir okunma grafiği yakaladı. Televizyon hız üzerine kurulu bir mecra, dolayısıyla her şey çok hızlı geçiyor. Kehkeşan Dergi de bizim yayınlarımıza düştüğümüz bir not, diğer bir anlamda da medyanın arşivi." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kehkeşan Dergi 2 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement