Kdrk İkizdere’de Eğitim Kampı Düzenledi. - Son Dakika
Güncel

Kdrk İkizdere’de Eğitim Kampı Düzenledi.

Kdrk İkizdere’de Eğitim Kampı Düzenledi.

Kaçkar Dağcılık Ve Rafting Kulübü, İkizdere Rüzgârlı Mevkiinde 150 Dağcının Katıldığı 4 Günlük Eğitim Kampı Düzenledi.

25.04.2011 21:32  Güncelleme: 21:35

Kaçkar dağcılık ve rafting kulübü, ikizdere rüzgârlı mevkiinde 150 dağcının katıldığı 4 günlük eğitim kampı düzenledi.

Dört yabancı ülkeden dağcıların bulunduğu kamp İkizdere Rüzgârlı köyü girişindeki dere havzasında kuruldu. Kamp programında günlük olarak çevre ve ekoloji, ilk yardım, beslenme ve kamp yeri seçimi konularında bilgilendirme toplantıları yapıldı.

KDRK sporcuları ile bir süre sohbet eden Başkan BAKIRCI daha sonra Dağcılık hünerlerini gösterdi.

Kamp programını değerlendiren Rize Belediye Başkanı Halil BAKIRCI;" 23 Nisan Çocuk Bayramı münasebetiyle genç ve sporcu arkadaşlarımızın yanında olduk. Bu tür etkinliklere zaman zaman katılıyorum. Bu kamp programını düzenleyen Kaçkar Dağcılık ve Rafting Kulübüne( KDRK)teşekkür ediyorum" dedi.

KDRK Başkanı Mehmet Emin AYHAN kampla ilgili olarak yaptığı açıklamada " altı yıldır İkizdere ilçemizin Rüzgârlı mevkiinde kamp yapıyoruz. Temel eğitim kampları düzenleyerek sporcularımızı daha sonraki ileri eğitim aşamalarına hazırlıyoruz. İkizdere bizim için çok ideal bir kamp yeri. Bize halkın yaklaşımı da güzel, Herkesten yardım görüyoruz. Bu program çerçevesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Rize Belediye Başkanımız Halil Bakırcı'ya şükranlarımı sunuyorum" dedi.

22 Nisan Cuma günü başlayan kamp programına Türkiye'de öğrenci olan Litvanya, Macaristan, Almanya ve Letonya'dan misafir sporcularımız bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kdrk İkizdere’de Eğitim Kampı Düzenledi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement