Kazdağları Piknikçi Mangalıyla Duman Altı - Son Dakika
Güncel

Kazdağları Piknikçi Mangalıyla Duman Altı

Kazdağları Piknikçi Mangalıyla Duman Altı

Bodrum ve Antalya çıkan orman yangınlarıyla duman altı olurken Çanakkale'deki Kazdağları'nda, tatil süresince yoğun mangal ateşinden göz gözü görmedi.

12.07.2016 09:18  Güncelleme: 10:06

Çanakkale'deki Kazdağları, tatil süresince yoğun mangal ateşi nedeniyle duman altında kaldı. Bozulmamış doğası, bitki örtüsü, pınarları ve şelaleleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Kazdağları, bayram tatilinde de en sık tercih edilen adreslerden biri oldu.

KAZDAĞLARI DOLDU TAŞTI

Özellikle sıcak havadan bunalan vatandaşlar temiz ve serin havası nedeniyle soluğu Kazdağları'nda aldı. Bu nedenle Kazdağları günübirlikçi ziyaretçilerle dolup taştı.


MANGAL DUMANINDAN GÖZ GÖZÜ GÖRMEDİ

Bayramiç İlçesi'nin Evciler Köyü hudutlarında kalan Ayazma mesire yerinde geçtiğimiz haftasonu otoparklar doldu ve yolda 1 kilometreyi bulan araç kuyruğu oluştu. Piknik için yakılan ateş ve mangallardan çıkan duman, mesire alanında göz gözü görmez hale getirdi.


DUMANDAN RAHATSIZ OLUP GİTTİLER

Mesire yerinin çam ormanlarıyla çevrilmesi nedeniyle dumanın saatlerce dağılmadığını ifade eden Evciler Köyü Muhtarı Süleyman Balcı, ziyaretçilerin bir kısmının dumandan rahatsız olarak mesire yerini terk ettiğini söyledi.


"MANGALLARI TAŞIMAK İSTİYORUZ"

Mesire yeri işletmeciliğinin köy muhtarlarına ait olduğunu belirten Balcı, "Uzun bayram tatilinde daha öğle saati olmadan yakılan mangallar temiz havasıyla ünlü alanımızı duman altında bıraktı. Bu soruna çözüm bulmak için mangalları mesire yerinin dışında bir bölgeye toplu olarak taşımak istiyoruz" dedi.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazdağları Piknikçi Mangalıyla Duman Altı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • KÖMÜRCÜ: ÖRDEK ADAMLAR PİSLİKLERİNİ BIRAKIP GİDİYOLAR LA AYIP DENEN ŞEY VAR AMA BİLEN YOK 1 0 Yanıtla
  • efsaneeee: yaa burada yazan arkadaşlar bırakın bu boş işlerin sanki siz gitti mi yakmıyosunuz burada yapmacık yazılar yazmayın 0 0 Yanıtla
  • Yıldırım: Bulanık suda varmi 0 0 Yanıtla
  • KÖMÜRCÜ: ORAYA GELİRSEM KAZ GİBİ YOLARIM ORALARI YAKARSANIZ PİSLİKLERİ ATARSANIZ BAHÇELİ ÇOK KIZAR 0 0 Yanıtla

Advertisement