Kazan'daki Yangın Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Kazan'daki Yangın Korkuttu

Kazan\'daki Yangın Korkuttu

Ankara'nın Kazan ilçesinde, bir reklam tabelasının montajı yapılırken kaynak makinesinden yere düşen kıvılcımların otları tutuşturması sonucu başlayan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

29.08.2013 14:08

Ankara'nın Kazan ilçesinde, bir reklam tabelasının montajı yapılırken kaynak makinesinden yere düşen kıvılcımların otları tutuşturması sonucu başlayan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Müdahale sırasında 1 kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; bir alışveriş mağazasına ait reklam tabelasının montajı yapılırken kaynak makinesinden yere kıvılcımlar düştü. Düşen kıvılcımlar otları tutuşturdu. İşçiler hemen müdahale ettiyse de yangın kuru otların tutuşması sonucu kısa sürede büyüdü ve yandaki mezarlığa, buradan da hızla ilerleyerek Aydın Mahallesine ulaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve belediye iş makineleri yangına müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın evlere sıçramadan söndürüldü.

Yangında yaklaşık 30 dönüm mezarlık alanı ile içinde bulunan çok sayıda çam ağacı, samanlık, ahır, sebze ve meyve bahçesi zarar gördü. Yangının evinin hemen yanındaki samanlığa ulaşması sonucu fenalaşan Saniye Üstek'e sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Ayrıca yangını söndürmeye çalışan reklam firması işçilerinden Cebrail Çelik'in kolunda ve yüzünde yanıklar oluştu. Yaralı işçi Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kaymakam Veysel Beyru ve Kazan Belediye Başkan Yardımcıları Beyhan Sarı ve Abidin Arıkök olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kaymakam Veysel Beyru, zararın karşılanması için firma yetkilileri ile görüşeceklerini söyledi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazan'daki Yangın Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement