Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev Tatil İçin Bodrum'da - Son Dakika
Güncel

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev Tatil İçin Bodrum'da

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev Tatil İçin Bodrum\'da

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, aile fertleri, arkadaşları ve korumalarından oluşan grupla Bodrum'a tatile geldi.

14.07.2012 16:25

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, aile fertleri, arkadaşları ve korumalarından oluşan grupla Bodrum'a tatile geldi. Kırmızı halıyla karşılanan Nazarbayev, aprondan otomobile binip havaalanından ayrıldı.

Önceki yıllarda da Bodrum'da tatil yapan Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, 'Kazakistan' adlı uçağıyla Bodrum- Milas Havalimanı'na indi. Nazarbayev'i apronda Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediyesi Başkan Vekili CHP'li Dursun Göktepe ve havalimanı yetkilileri karşıladı. Çiçeklerle karşılanan Nazarbayev için dakikalar öncesinden kırmızı halı serildi. Görevliler kırmızı halı serilmesi sırasında büyük bir çaba sarf etti. Bir süre apronda yetkililerle konuşan Nazerbayev, alana getirilen otomobillere binerek VIP bölümüne geçmeden başka kapıdan çıkarıldı.

Basın mensuplarının görüntü almaması için alandan özel olarak çıkarılan Nazarbayev, ailesi, arkadaşları ve korumalarından oluşan grubuyla Kempinski Barbaros Bay Otel'e geçti. Nazarbayev'in iki haftaya yakın tatil yapacağı belirtildi. Nazarbayev'in tatili süresince, Bodrum'un tarihi ve doğal bölgelerini gezeceği ve mavi yolculuğa çıkacağı belirtildi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev Tatil İçin Bodrum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement