Kaza Yapan Doktor Kendi Hastanesine Götürüldü - Son Dakika
Güncel

Kaza Yapan Doktor Kendi Hastanesine Götürüldü

Kaza Yapan Doktor Kendi Hastanesine Götürüldü

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, kardeşinin de içinde bulunduğu otomobil ile 30 metrelik uçuruma yuvarlanan Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Erkan Erol, kazadan küçük sıyrıklarla kurtuldu.

11.02.2013 19:38

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, kardeşinin de içinde bulunduğu otomobil ile 30 metrelik uçuruma yuvarlanan Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Erkan Erol, kazadan küçük sıyrıklarla kurtuldu. Ambulans ile kendi hastanesine getirilen Dr. Erol, kendinin ve kardeşinin röntgenlerine bakarken "Kardeşim bu ne biçim hastane? İlgilenecek doktor yok mu burda. Kendi filmlerimize kendimiz mi bakacağız" diyerek meslektaşlarına espri yaptı.

Bodrum Devlet Hastanesi acil servisinde görevli doktor, evli ve bir çocuk babası 48 yaşındaki Erkan Erol, akşam saatlerinde Güvercinlik köyü yakınlarında, kardeşi 45 yaşındaki esnaf Erhan Erol'un da bulunduğu 48 UL 780 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil deniz tarafında yoldan çıktı ve taklalar atarak uçuruma yuvarlandı. Kazadan küçük sıyrıklarla kurtulan Dr. Erol ve kardeşi, olay yerine gelen ambulanslarda ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra görev yaptığı Bodrum Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Dr. Erol, kendisinin ve kardeşinin röntgenlerinin çekilmesinin ardından müdahale odasına alındı. Burada oldukça neşeli görünen, kendisine ve kardeşine ait röntgen filmlerini inceleyen Dr. Erol, "Kardeşim bu ne biçim hastane? İlgilenecek doktor yok mu burada? Kendi filmlerimize kendimiz mi bakacağız" diyerek meslektaşlarına espri yaptı. Dr. Erol, kendisine geçmiş olsun diyen meslektaşlarını da takıldı.

Dr. Erkan Erol, kaza anını ise "Viraja girdik. Çok yavaştık ancak araç birden yolda kayarak savrulmaya başladı. Direksiyon hakimiyetini kaybettim. Ardından derin uçuruma yuvarlandık. Taklalar atarak denizin dibine kadar gittik ve ters vaziyette durduk. Allah'tan, verilmiş sadakamız varmış da kazayı küçük sıyrıklarla atlattık. Röntgen filmlerinde de durumumuz iyi görülüyor" dedi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza Yapan Doktor Kendi Hastanesine Götürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement