Kaza Kurbanı 6 Kişilik Aile Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kaza Kurbanı 6 Kişilik Aile Toprağa Verildi

Kaza Kurbanı 6 Kişilik Aile Toprağa Verildi

Artvin'in Borçka ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren aynı aileden 6 kişi bugün son yolculuklarına uğurlandı.

20.01.2013 14:56  Güncelleme: 16:11

Artvin'in Borçka İlçesi'nde dün akşam meydana gelen trafik kazasında yaşamını5 yitiren aynı aileden 6 kişi bugün son yolculuklarına uğurlandı.

Borçka Orman İşletme Müdürlüğü önünde meydana gelen kazada, akraba ziyaretine giden Vural ailesini taşıyan, baba 47 yaşındaki Fehmi Vural yönetimindeki 53 FA 746 plakalı otomobil kontrolden çıkarak 10 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada 43 yaşındaki anne Ümmühan Vural olay yerinde öldü. Ağır yaralanarak Borçka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fehmi Vural, oğlu İbrahim (15), kızları Aysel (26), Fatma (25) ve Merve (13) de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çalıştığı için araçta bulunmayan 24 yaşındaki Mehmet Vural ile Diyarbakır'da vatani görevini yapan 22 yaşındaki Recep Vural 8 kişilik ailenin geride kalan fertleri oldu.

KÖYDEKİ CENAZEYE VALİ DE KATILDI

Vural ailesinin yaşadığı Demirci Köyü camisinde kılınan cenaze namazına Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Jandarma Komutanı Albay Alper Sır ve Borçka Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. Artvin'de bir firmanın çağrı merkezinde çalışan Aysel ve Fatma Vural'ın iş arkadaşları da Vural ailesini son yolculuklarında yalnız bırakmadı. Öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra cenazeler köy mezarlığında toprağa verildi. - Artvin/ Borçka

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza Kurbanı 6 Kişilik Aile Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement