Kayseri?deki Polislerden, Terörle Mücadele Eden Meslektaşlarına Anlamlı Hediye - Son Dakika
Güncel

Kayseri?deki Polislerden, Terörle Mücadele Eden Meslektaşlarına Anlamlı Hediye

Kayseri?deki Polislerden, Terörle Mücadele Eden Meslektaşlarına Anlamlı Hediye

Kayseri'deki polislerden, terörle mücadele eden meslektaşlarına anlamlı hediye KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yapan 200 personel, aralarında topladıkları parayla aldıkları 300 kilo pastırma ve sucuğu, Güneydoğu'da terörle mücadele eden meslektaşlarına gönderdi.

28.01.2016 11:30

Kayseri'deki polislerden, terörle mücadele eden meslektaşlarına anlamlı hediye

KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yapan 200 personel, aralarında topladıkları parayla aldıkları 300 kilo pastırma ve sucuğu, Güneydoğu'da terörle mücadele eden meslektaşlarına gönderdi.

Trafik Denetleme Şube Müdürü Abdullah Dede, "Bilindiği gibi Güneydoğu bölgemizde özellikle Cizre, Silopi, Nusaybin ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terörle mücadele anlamında güvenlik kuvvetlerimizin yoğun bir faaliyeti söz konusu. Millet olarak ve teşkilat olarak dualarımızla her zaman onların yanındayız. Kayseri Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak, personelimizin de katkısı ile sembolik olarak, onların yanında olduğumuzun bir göstergesi olarak, Kayseri'nin marka ürünleri sucuk ve pastırmayı, oradaki arkadaşlarımıza göndermeyi kararlaştırdık. Kentteki esnafımızın da desteğiyle hazırladığımız 300 kilo pastırma ve sucuğu oradaki arkadaşlarımıza, terörle mücadele eden arkadaşlarımıza gönderiyoruz. Annelerin ak sütü gibi helal olsun" dedi. Uzun yol koşullarına dayanıklı olarak hazırlanan pastırma ve sucuk kolileri, otomobile yüklendi ve yola çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri?deki Polislerden, Terörle Mücadele Eden Meslektaşlarına Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement