Kayseri-Baba ile Oğlu Av Tüfeğiyle Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Kayseri-Baba ile Oğlu Av Tüfeğiyle Öldürüldü

Baba ile oğlu av tüfeğiyle öldürüldüKayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde bir otomobil içinde 47 yaşındaki baba Bülent Aslan ile 12 yaşındaki oğlu Yusuf Can Aslan av tüfeği ile vurularak öldürülmüş halde bulundu.

06.04.2018 12:48

Baba ile oğlu av tüfeğiyle öldürüldü

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde bir otomobil içinde 47 yaşındaki baba Bülent Aslan ile 12 yaşındaki oğlu Yusuf Can Aslan av tüfeği ile vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Soner S. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sarıoğlan ilçesi Alamettin Mahallesinde yaşanan olayda, iddiaya göre 38 YN 274 plakalı otomobilde bulunan sürücü baba Bülent Aslan ile oğlu Yusuf Can Aslan'ı aralarında husumet bulunan Soner S. av tüfeği ile vurarak öldürdü. 4 çocuğu olan Bülent Aslan'ın eşinin 5 aylık da hamile olduğu öğrenildi. Olay yerinden geçen bir kişinin ihbar etmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen 112 ekipleri baba ile oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı. Jandarma ekipleri de olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak, çalışmasını sürdürdü. Yapılan incelemelerin ardından baba ile oğlun cansız bedenleri otopsisi yapılmak üzere Sarıoğlan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın şüphelisi Soner S. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak, ilçe karakoluna götürüldü.

Kayseri-Baba ile Oğlu Av Tüfeğiyle Öldürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri-Baba ile Oğlu Av Tüfeğiyle Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement