Kayseray'da İki İhale Birden - Son Dakika
Güncel

Kayseray'da İki İhale Birden

Kayseray\'da İki İhale Birden

Kayseri Ulaşım A.Ş'de Hizmet Araçları Kiralama Ve Özel Güvenlik Hizmeti Alımı Olmak Üzere İki Ayrı İhale Yapıldı.

30.11.2010 19:11  Güncelleme: 19:12

Kayseri Ulaşım A.Ş'de hizmet araçları kiralama ve özel güvenlik hizmeti alımı olmak üzere iki ayrı ihale yapıldı.

Her iki ihale de KAYSERAY'ın Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ana binasında gerçekleştirildi. İlk olarak düzenlenen hizmet araçları alımı ihalesine 5 firma katıldı.

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şu şekilde gerçekleşti; City Otomotiv Ltd. Şti. 320 bin 400 TL, Bayram Doğan Nakliyat 230 bin 800 TL, Şenkar Rent a Car Lt.Şti. 332 bin 904 TL, Şahika Turizm Seyahat Ltd.Şti. 270 bin 720 TL ve ihaleye gerçek kişi olarak katılan Mustafa Yiğen 276 bin TL.

Günün bir diğer ihalesi olan Özel Güvenlik Hizmeti Alımı İhalesi'ne ise üç firma katıldı. İl-Eri Özel Güvenlik isimli firma verdiği teşekkür mektubuyla ihaleden çekilirken, Ufuk Özel Güvenlik 1 milyon 661 bin 119,89 TL ve Par Özel Güvenlik 1 milyon 491 bin 470,13 teklif miktarlarıyla ihaleye katılan diğer iki firma oldu.

Her iki ihalenin kazananı ihale komisyonunun yapacağı değerlendirmenin ardından ileriki günlerde açıklanacak.

İhaleler İnternetten Canlı

Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen ihalelerde olduğu gibi bağlı şirketlerinde gerçekleştirilen ihaleler de Büyükşehir Belediyesi'nin şeffaflık ilkesi gereği geçtiğimiz haftalarda karara uygun olarak internetten canlı olarak yayınlanıyor. Bu çerçevede bugün yapılan her iki ihale www.kayseri.bel.tr internet adresinden kamuoyuna canlı olarak yayınlandı.

Yarın Çevre Düzenlemesi İhalesi Var

Öte yandan yarın (1 Aralık Perşembe) Kadir Has Stadı çevre düzenlemesi ihalesi yapılacak. İhale Salonu'ndaki ihale, saat 09.00'da başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseray'da İki İhale Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement