Kaymakam Yosunkaya Mahalle ve Okul Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Yosunkaya Mahalle ve Okul Gezilerine Devam Ediyor

Kaymakam Yosunkaya Mahalle ve Okul Gezilerine Devam Ediyor

Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya İlçeye bağlı mahalle sakinleri ve okul ziyaretlerine devam ediyor.

24.03.2017 18:11  Güncelleme: 18:12

Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Erecek, Edebey, Ayranlı, Uğurtaş ve Büyük Naneli kırsal mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Kaymakam Yosunkaya, Bu mahallelerde bulunan okullara da denetim, inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Kaymakam Yosunkaya; Erecek, Edebey, Ayranlı, Uğurtaş ve Büyük Naneli kırsal mahalle muhtarlarıyla birlikte mahalle sakinleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini not alarak eksiklerin giderilmesi konusunda gerekli talimatları verdi.

Mahalle gezilerinde Muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Yosunkaya mahalle sakinlerine; Yaklaşık 3 ay önce göreve başladığımızda bizleri ziyaret eden muhtarlarımıza iade-i ziyaret gerçekleştirmek istedik ve siz ilçe halkımız ile de tanışmak, sizleri ziyaret etmek istedim. Mahallelerimizi gezdik ve gezmeye devam edeceğiz inşallah. Burada istek ve taleplerinizi not aldık bizimde tespit ettiğimiz sorunları en kısa sürede çözüp, mahalle sakinlerimizin, taleplerini imkanlar dahilinde yerine getireceğiz. Dedi.

Kaymakam Yosunkaya daha sonra Erecek, Edebey, Ayranlı, Uğurtaş ve Büyük Naneli kırsal mahallelerinde bulunan okullar da denetim ve incelemelerde bulunarak okul müdürlerinden okulları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Yosunkaya daha sonra sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti. Yaklaşan sınavlar için çok çalışmalarını istedi. Öğrencilere, Kaymakamlık olarak başarılı olmaları konusunda, gerekli desteği sağlayacaklarının sözünü de verdi.

Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ile birlikte öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

Okullarda bulunan öğretmenlerle de toplantı yapan Kaymakam Yosunkaya, Siz değerli öğretmenlerimizin öz verili bir şekilde çalıştığına inanıyorum. Sizden beklentimiz bunu bir kat daha artırmak. Türkiye'mizin diğer illerdeki öğretmenlerimiz bir çalışıyorsa, siz üç katı çalışmanız gerektiğini belirtmek istiyorum. Bu öğrenci kardeşlerimizi yalnız bırakmayıp iyi bir yerlere gitmesine vesile olmanızı ümit ediyorum. Belki bir gün tayininiz çıkar buralardan gidersiniz. Giderken arkanızda bıraktığınız bu öğrenci kardeşlerimize iyi bir alt yapı iyi bir eğitim bırakmanız gerekir. Belki bir gün bir yerlerde öğrencilerinizle karşılaştığınızda, bırakmış olduğunuz eserleriniz karşısında gururlanacaksınız. Değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz sizleri örnek alıyor. O yüzden yükünüz ağır bunun farkındayız ama geleceğimiz Türkiye'sini de sizlerin gayreti, çabaları ve fedakarlıkları sayesinde yükseleceğini de belirtmek istiyorum. Ben çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Dedi.

Mahalle ve Okul gezilerine Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya'nın yanı sıra, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark, Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Alptekin eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakam Yosunkaya Mahalle ve Okul Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement