Kayınvalidesini Pompalı Tüfekle Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Kayınvalidesini Pompalı Tüfekle Öldürdü

Kayınvalidesini Pompalı Tüfekle Öldürdü

Eşini ikna etmesini İstanbul'a götürdüğü tartıştığı kayınvalidesini pompalı tüfekle öldürdü, yanlarında bulunan baldızını da ağıdr yaraladı.

02.05.2013 21:13  Güncelleme: 13:41

Olay, bugün saat 15.40 sıralarında Saray İlçesi'ne bağlı Büyükyoncalı Beldesi Bozopa piknik alanında meydana geldi. İddiaya göre uyuşturucu bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan tutuklanan 35 yaşındaki Ferdi Örnek, 22 gün önce cezaevinden tahliye oldu.

Tahliyesinden sonra sürekli tartıştığı eşi Zeynep Örnek, önceki gün 2 çocuğunu eşi Ferdi Örnek'in ailesinin yanına bırakarak İstanbul'daki kardeşinin yanına gitti. Ferdi Örnek, eve dönmesi için eşini telefonda ikna edemeyince bugün otomobil kiraladı ve kayınvalidesi Nazife Kaya'nın yaşadığı Çayla Köyü'nde gitti.

Eşini ikna etmesi için 66 yaşındaki kayınvalidesi Nazife Kaya ve 15 yaşındaki baldızı Deniz Kaya ile görüşerek yardım istedi. Ardından da kayınvalidesi ile baldızını yanına alarak kiraladığı 59 TL 234 plakalı otomobile İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı.

PİKNİK SAHASINDA DEŞHET

Yolculuk sırasında kayınvalidesi Nazife Kaya ile tartışan Ferdi Örnek, aracı Bozopa piknik sahasına çekti. Sinirlerine hakim olamayan Örnek, aracın bagajından çıkardığı pompalı tüfekle kayınvalidesine kızı Deniz'in gözleri önünde 4 el ateş etti. Daha sonra baldızı Deniz Kaya'ya yönelen Örnek, ona da 2 el ateş ederek olay yerinden otomobille kaçtı.

Kısa bir süre sonra piknik sahasında devreye gezen jandarma ekipleri Nazife Kaya ve kızı Deniz Kaya'yı kanlar içinde bularak ambulans çağırdı. Sağlık ekibinin yaptığı müdahaleye rağmen Nazife Kaya olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan 15 yaşındaki Deniz Kaya ile ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ÇOCUKLARIYLA VEDALAŞIRKEN YAKALANDI

Olaydan sonra kiraladığı otomobille kaçan Ferdi Örnek, Saray İlçesi'nde ailesinin yaşadığı eve gitti. Burada biri 9, diğeri 6 yaşında olan çocuklarıyla vedalaşırken, jandarma ekipleri tarafından yakalanan Örnek gözaltına alındı. Çok pişman olduğunu ifade eden katil zanlısı Ferdi Örnek, 'Böyle olmasını istemezdim. Eşimi çok seviyordum. Çok pişmanımö dediği öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlının sorgusu sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayınvalidesini Pompalı Tüfekle Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement