Kayıcı'dan Urfa'ya Övgüler - Son Dakika
Güncel

Kayıcı'dan Urfa'ya Övgüler

Kayıcı\'dan Urfa\'ya Övgüler

Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Urfa'daki spor organizasyonlarına değinerek bölgedeki gelişmeleri anlattı.

25.06.2015 12:16

Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, katıldığı TRT Spor canlı yayınında Şanlıurfa'ya geniş yer ayırarak bölgenin son dönemlerde Türkiye'nin spor arenasında parlayan yıldızı olduğunu söyledi.

Kayıcı değerlendirmesinde bu başarıdaki en büyük katkının Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a ait olduğunu dile getirdi.

Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Kayıcı TRT Spor canlı yayınında Şanlıurfa ile ilgili şu sözlerine yer verdi: "Şanlıurfa'nın son dönemlerde çok başarılı organizasyonlara ev sahipliği yaptığını görüyoruz. Bölgede sportif başarı anlamında da önemli işlere imza atıldığını görmek bizleri mutlu ediyor. Özellikle son yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda da Şanlıurfa Kick Boks Takımı ilk 3'e girmiştir. Şanlıurfa'dan iki sporcumuzu Dünya Şampiyonasına gönderdik. Bu çocuklarımız Urfa'yı olduğu kadar Türkiye'yi de temsil edeceklerdir. Bu başarılı çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız' a teşekkür ediyorum."

Kayıcı'nın yorumunu değerlendiren Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Buradaki temel amacımız Şanlıurfa'ya hizmet etmektir. Bu doğrultu da sistemli bir çalışma içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızı da kısa, orta, uzun vade kapsamında gerçekleştiriyoruz. Ortaya koymuş olduğumuz hedeflere ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Şuanda Türkiye spor camiasının Şanlıurfa ile ilgili olumlu tepkilerinden dolayı mutluyuz ve yolumuza daha büyük bir şevkle devam edeceğiz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kayıcı'dan Urfa'ya Övgüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement