Kaybolduktan 6 Ay Sonra Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kaybolduktan 6 Ay Sonra Cesedi Bulundu

Kaybolduktan 6 Ay Sonra Cesedi Bulundu

Nevşehir'in Nar beldesinde okula gitmek için evinden ayrılan ve 6 ay sonra cesedi bulunan Nezen Germiyen'in cenezesi toprağa verildi.

19.06.2013 14:51  Güncelleme: 15:00

Nevşehir'in Nar beldesinde 1 Aralık 2012 tarihinde okula gitmek için evinden ayrılan ve 6 ay sonra cesedi bulunan 14 yaşındaki Nezen Germiyen'in cenezesi toprağa verildi.

Nar beldesinde bulunan evlerinden 1 Aralık 2012 tarihinde sabah saatlerinde okula gitmek için ayrılan ve 15 Mayıs 2013 tarihinde Nevşehir'in Balcın köyü yakınlarındaki bir dere yatağında cesedi bulunan Nezen Germiyen'in İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cenazesi, dün gece saatlerinde Nevşehir'e getirildi.

Germiyen için bugün Nar beldesindeki Büyük Cami'de öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Büyük Camii İmamı Ferhat Şahin tarafından kıldırılan cenaze namazına Germiyen'in ailesi, Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş ve Germiyen ailesinin yakınları katıldı.

Cenaze namazı sonrasında konuşan Büyük Cami İmamı Ferhat Şahin, "Çocuklarımızı internete teslim etmeyelim. Onlara her zaman gerekli ilgiyi ve sevgiyi gösterelim. Bu küçük yavrumuz da bizlere ders olsun" dedi.

Cenaze namazı sırasında gözyaşlarına hakim olamayan baba Hüseyin Germiyen ise, kızının katil ya da katillerinin en kısa sürede bulunmasını isteyerek, "Adalete güveniyoruz. Umarım kısa sürede kızımı öldürenler bulunur ve gereken cezayı çekerler" diye konuştu.

Cenaze namazının ardından Nezen Germiyen'in cenazesi Nar Belde Mezarlığında defnedildi.

Bu arada Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 14 yaşındaki genç kızın katil zanlılarının bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaybolduktan 6 Ay Sonra Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement