Kayakçıların Sömestir Kampı - Son Dakika
Güncel

Kayakçıların Sömestir Kampı

Kayakçıların Sömestir Kampı

Kayseri Kayak İl Takımı sömestir tatilinin başlamasıyla birlikte Erciyes Dağı'nda kampa alındı.22 kayakçı ile başlayan ve 2 hafta sürecek kampta sporcular, tatil bitiminde başlayacak olan yarışlara yoğun bir antrenman programı ile hazırlanıyor.

01.02.2012 11:39

Kayseri Kayak İl Takımı sömestir tatilinin başlamasıyla birlikte Erciyes Dağı'nda kampa alındı. 22 kayakçı ile başlayan ve 2 hafta sürecek kampta sporcular, tatil bitiminde başlayacak olan yarışlara yoğun bir antrenman programı ile hazırlanıyor.

İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Metin Özen, sömestir tatilini değerlendirmek amacıyla kayakçıları Erciyes Dağı Tekir Yaylası'nda bulunan, İl Müdürlüğü'ne ait tesiste kampa aldıklarını söyledi. Özen, "22 sporcu ile kayak takımımızı kampa aldık. İl Müdürlüğümüzün kayak antrenörleri ile yapılan çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bizim bu çalışmalardaki amacımız Erciyes gibi üst düzey tesisleri olan bir ilde, sporcularımızı dahi ileri noktalara getirmek ve bu sporcularımızı milli takıma hazırlamaktır" dedi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayakçıların Sömestir Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement