Kavgayı Bırakıp Hizmeti Konuşalım - Son Dakika
Güncel

Kavgayı Bırakıp Hizmeti Konuşalım

Kavgayı Bırakıp Hizmeti Konuşalım

HAS Parti il yöneticileri, İlçe Başkanı Mustafa Ünlü ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret etti.

09.07.2012 15:14

Çeşitli etkinliklerde bulunmak üzere Mustafakemalpaşa'ya gelen Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) il yöneticileri, İlçe Başkanı Mustafa Ünlü ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Başkan Yardımcısı Mehmet Torun, "Milletin ihtiyaç ve taleplerini önceleyen, insan merkezli bir siyaset anlayışını ortaya koymalıyız." dedi. Kategorik olarak hiçbir şeye karşı olmadıklarını ifade eden Torun, siyasi partilerin birbirini düşman görmesinin birlikte yaşama ve demokrasi kültürlerine uymadığını kaydetti. Yaptığı hizmetlerden dolayı Kurtulan'a teşekkür eden Torun, vatandaşa en faydalı hizmeti sunmak için tüm tarafların aynı masa etrafında buluşmasının önemine dikkat çekti. Açıklamasında siyasilere çağrıda bulunan Torun, "Kavgayı bırakıp, bugünümüzü ve geleceğimizi planlayalım. Millete en iyi hizmeti ne şekilde sunacağımızı konuşalım. Geçen vakit, milletin vaktidir. " diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Kurtulan ise, yapacağı yatırımları muhalefet partilerinin desteklerine sunduğunu, en büyük katkının da HAS Parti'den geldiğini açıkladı. Muhalefet partilerinin ilçe başkanlıklarını ziyaret ettiğini hatırlatan Kurtulan, "Hep birlikte ilçemizi daha yaşanır, daha çağdaş bir düzeye getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kavgayı Bırakıp Hizmeti Konuşalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement